HIT Trading

 

Hit Trading

“Xperit niet alleen technische kennis, maar ook zeer klantgericht”

HIT Trading is leverancier en groothandel, maar bovenal is het bedrijf de spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers. HIT Trading verhandelt wereldwijd artikelen in allerlei categorieën, zoals huishoud, outdoor, kerst en thema-artikelen. Harm Plasmans is commercieel manager bij HIT Trading. Hij vertelt dat het bedrijf veel werkt met containers in het Midden-Oosten. Dat is precies waar Xperit om de hoek komt kijken.

“Wij wilden werken met bedrijfssoftware die ons proces goed zou ondersteunen. We gebruikten al Navision, maar die sloot niet volledig aan op onze bedrijfsprocessen. Daarom heeft Xperit een nieuwe module gebouwd binnen Navision. Die sluit goed aan op onze behoeften. Daar zijn ze goed in: ze creëeren oplossingen op basis van behoeften van klanten.” Volgens Plasmans is dat één van de sterke kanten van Xperit. “Xperit is professioneel. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Dat kan ik heel erg waarderen. Ze hebben voor ons en andere klanten een module ontworpen binnen bestaande software. Dat betekent dat ze de behoefte van de klant centraal stellen en goed luisteren. Vervolgens zetten ze dat om in een technische oplossing.”

Plasmans vervolgt: “Xperit heeft niet alleen kennis in huis over het technische verhaal, maar ziet ook de behoeften van de klant.” Volgens Plasmans is dat wat Xperit onderscheidend maakt. “Ik wil niet weten hoe de software werkt, dat vind ik niet zo interessant. Wat ik wel weet, is wat het moet doen. Bij Xperit maken ze vervolgens de vertaalslag. Dat kunnen ze goed.” Kortom: Xperit is klantgericht. Maar er is nog een aspect dat Plasmans belicht: “Ze zijn transparant.” Als de commercieel manager van HIT Trading de service van Xperit in drie woorden zou moeten vatten? “Kundig, flexibel en klantgericht.”

Hit Trading