Overstappen

naar Business Central

Heb je nog geen ERP-oplossing of voldoet je huidige ERP-oplossing niet meer aan je verwachtingen en vereisten? Met een overstap naar Business Central kies je voor een betrouwbare oplossing die voortdurend wordt verbeterd, zodat je altijd actueel blijft. Bovendien is jouw keuze voor Xperit een keuze voor een partner met jarenlange ervaring.

hero pattern

Waarom overstappen naar Business Central?

Business Central is de ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote organisaties. Met deze ERP-oplossing digitaliseer en automatiseer je de processen binnen jouw bedrijf. Behalve het digitaliseren en automatiseren geeft het ook direct inzicht in alle beschikbare gegevens. Dit helpt je met het maken van keuzes voor de toekomst. En het mooie is: Business Central is een volledige cloudoplossing, wat ervoor zorgt dat je altijd en overal inzicht hebt in de bedrijfsprocessen van jouw organisatie.
Whitepaper
6 aandachtspunten voor een succesvolle overstap

Download het gratis whitepaper en ontvangen 6 belangrijke aandachtspunten die je helpen om een succesvolle overstap te maken naar Business Central.

De voordelen van overstappen naar Business Central

 • Een centrale omgeving

  Je hebt één centraal systeem waar je alle data beschikbaar hebt en zo inzicht hebt in je hele bedrijfsvoering.
 • Betrouwbare technologie

  Je kiest voor een oplossing van Microsoft en daarmee maak je een keuze voor een van de grootste technologieaanbieders van de wereld.
 • Continue doorontwikkeling

  Business Central wordt continu doorontwikkeld, zodat je altijd profiteert van een moderne ERP-oplossing.
 • Mogelijkheid tot integratie

  Business Central kun je integreren met de andere oplossingen van Microsoft zoals de modules van Customer Engagement, het Power Platform of de moderne werkplek.

Onze werkwijze

Overstappen naar Business Central begint hier

Xperit jouw Business Central partner

Met de keuze voor Xperit als Business Central-specialist kies je voor een partner met meer dan 15 jaar ervaring. We hebben tientallen organisaties geholpen met het succesvol overstappen naar Business Central. Hierbij blijven we zoveel mogelijk weg bij maatwerk. Wij geloven in kleine stappen, want zo maken we het snelste impact. Bovendien kies je met Xperit voor een organisatie die onderdeel is van Axelio, waardoor je ook toegang hebt tot de andere oplossingen van Microsoft.

Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdeheuvel@xperit.nl
0342-701040
Overstappen naar Business Central
Plan een afspraak

Wil jij overstappen naar Business Central? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.