Upgraden

Maak je momenteel gebruik van NAV of Navision; de voorganger van Business Central? Dan is het mogelijk dat je beperkt wordt in je groeimogelijkheden door de verouderde functionaliteiten die zijn ingebouwd en toegevoegd. Xperit kan je helpen om jouw oudere versie geleidelijk te upgraden naar de nieuwste versie van Business Central.

hero pattern

Waarom upgraden naar Business Central?

Wanneer je besluit jouw Navision-omgeving te upgraden naar Business Central, werk je vanaf dat moment volledig in de Cloud. Dit heeft als voordeel dat je altijd en overal kan werken en ook dat je profiteert van de ontwikkelingen die meerdere keren paar jaar worden doorgevoerd. Ook kun je Business Central makkelijk uitbreiden met functionaliteiten die beschikbaar worden gesteld in App Source van Microsoft. Daarnaast neem je veelal afscheid van veel maatwerk en kies je voor de standaarden van Microsoft.

De voordelen van upgraden naar Business Central

 • Werken vanuit de cloud

  Met het upgraden naar Business Central maak je de overstap naar de cloud. Zo is altijd en overal werken de standaard en ben je klaar voor de toekomst
 • Moderne standaard

  Je kiest zoveel als mogelijk voor standaard. Dit heeft als voordeel dat je gebruik maakt van de ontwikkelingen die Microsoft van tijd tot tijd doorvoert.
 • Extra functionaliteiten

  Met Business Central krijg je toegang tot een set aan functionaliteit die beschikbaar wordt gesteld op het platform van Microsoft. Dit geeft jou de mogelijkheid om jouw oplossing uit te breiden.
 • Mogelijkheid tot integratie

  Business Central kun je integreren met de andere oplossingen van Microsoft zoals de modules van Customer Engagement, het Power Platform of de moderne werkplek.

Onze werkwijze

Upgraden naar Business Central begint hier

Xperit; jouw Business Central-partner

Wanneer je Xperit selecteert als specialist voor Business Central, kies je voor een partner die meer dan 15 jaar ervaring heeft en al talloze organisaties heeft geholpen bij de succesvolle overgang naar Business Central. Wij vermijden het gebruik van op maat gemaakte oplossingen zoveel mogelijk en geloven in het nemen van kleine stappen om snel resultaat te boeken. Bovendien profiteer je met Xperit, als onderdeel van Axelio, van een groot aantal andere Microsoft-oplossingen.

Lubbert van de Heuvel
Directeur
lvdeheuvel@xperit.nl
0342-701040
Upgraden van Business Central
Plan een afspraak

Wil jij Business Central laten upgraden? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.