hero pattern

Medewerkers aan het woord

 • Dit doet een functioneel consultant bij Xperit

  Het is niet alleen een kwestie van cijfers en codes bij Xperit. Persoonlijk contact, aandacht en elke dag weer nieuwe uitdagingen: Maud zit hier helemaal op haar plek. Ze geeft ons een kijkje in haar veelzijdige werk als functioneel consultant bij Xperit (onderdeel van Axelio).

  Maud van de Kuit - Functioneel Consultant

 • We doen het écht samen bij Xperit

  We doen het werk écht samen. Op het moment dat er een klantvraag binnenkomt, zetten we met z’n allen onze schouders eronder bij Xperit (onderdeel van Axelio). We zoeken met elkaar naar de beste oplossing voor onze klanten. Echt een teamgevoel dus!

  Stephan Kunis - Xperit

 • Mensen in hun kracht bij Xperit

  Maak kennis met Jelle. Heel geleidelijk groeide hij door van technisch consultant naar manager van de afdeling Development en Support. In plaats van zelf oplossingen bouwen, doet hij dat nu samen met een hecht en betrokken team. Zijn grootste doel? Mensen in hun kracht zetten.

Xperit bouwt schaalbare, toekomstbestendige en bewezen ERP-oplossingen op een fundament van Microsoft Cloud technologie en op basis van jarenlange ervaring met groothandels. Xperit is Official Microsoft Solution Partner en onderdeel van Axelio.

Contactgegevens

© 2024 Xperit. All rights reserved
Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.