hero pattern

Onze werkwijze

Wij geloven in standaardiseren

Bewezen & standaard oplossingen

De oplossingen die wij bieden zijn gebaseerd op standaard Microsoft-technologieën. Als branchespecialist weten wij waar kansen liggen en zijn we bovendien op de hoogte van de bijkomende risico’s. Met onze ervaring hoeven wij het wiel niet continu uit te vinden. Ondanks dat elke organisatie uniek is en werkt op zijn eigen methode, geloven wij in standaardiseren waar het kan. Onze klanten en wijzelf vertrouwen erop dat onze oplossing zichzelf heeft bewezen.

Hoe kleiner de stappen, hoe groter het succes

Stapsgewijze implementaties

Hoe kleiner de stappen, hoe groter het succes, dat is de filosofie achter onze manier van werken. Wat je bestemming ook is: we plannen altijd een route met meerdere tussenstops. Daarmee borgen we flexibiliteit en een minimale invloed op jouw lopende bedrijfsvoering. Want je organisatie ‘on hold’ zetten is geen optie. Bovendien verandert de wereld zo snel dat grote, langlopende trajecten niet meer van deze tijd zijn. Na elke stap vieren we het succes, kijken we naar de actualiteit en sturen we bij als dat nodig is.

Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdeheuvel@xperit.nl
0342-701040
Slimmer, sneller en efficiënter werken?
Plan een afspraak

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op. Ik kom graag bij je langs om je beter te leren kennen.

Oplossingen die met je meegroeien

Toekomstbestendig & schaalbaar

Niet één keer in zoveel tijd een groot ERP-project waarbij je het oude noodgedwongen inruilt voor een nieuwe oplossing; wij geloven in oplossingen die met je meegroeien bij de ontwikkeling van je organisatie. Hierbij profiteer je van de innovatiekracht van Microsoft en creëer je tegelijkertijd een omgeving die meebeweegt met jouw organisatie, jouw klanten en de markt. Zo is een ERP geen noodzakelijk kwaad, maar laat je het écht voor je werken - altijd en overal.

Onze cultuur

Open, eerlijk & direct

Als organisatie die succesvol wil digitaliseren, zoek je niet zomaar een IT-leverancier. Je zoekt een IT-partner. Eén die jouw branche en de complexiteit erachter begrijpt. Hierbij is eensgezindheid mooi, maar met ja-knikken komen we niet verder. Daarom mag je van ons verwachten dat we open, eerlijk en direct zijn. Daarbij past een kritische houding en soms ook nee. Wij willen namelijk niet digitaliseren om het digitaliseren, maar om onze klanten en de mensen die er werken te helpen meer uit hun business en hun werk te halen.