hero pattern

Onze klanten

 • Koningszuivel

  Konings Zuivel importeert en exporteert (zuivel)producten binnen en buiten Europa. Door snelle groei neemt ook de complexiteit van de goederenstroom sterk toe. Om slagvaardig en flexibel met deze en andere uitdagingen om te kunnen gaan, zocht Konings Zuivel een betrouwbare partner die snel en effectief een future proof ERP-oplossing kon leveren.

 • CONCR3DE

  CONCR3DE ontwikkelt 3D-printers die gewild zijn bij hightech-bedrijven over de hele wereld. De onderneming is de fase van start-up voorbij en maakt zich op voor snelle groei. Het fundament staat sinds begin dit jaar met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat dat brengt? Meer grip op processen, minder verrassingen. CONCR3DE is klaar voor de toekomst.

 • All Care

  All Care is internationaal producent en leverancier van accessoires waarmee sanitaire ruimten stijlvol en functioneel inricht kunnen worden. Door de huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren en verder te automatiseren wilden zij fouten in de processen reduceren en meer inzicht krijgen door middel van rapportages voor de directie en verkoopafdeling.

 • Van Nifterik

  Van Nifterik is marktleider in Nederland op het gebied van (bamboe)plantondersteuning en is gevestigd in Nederland en China. Als importeur en groothandel wilden zij hun bedrijfsprocessen verder automatiseren met behulp van Business Central. De resultaten: meer efficiëntie en betrouwbare data.

 • WAM Denim

  WAM Denim is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in Italiaans geïnspireerde herenkleding met meer dan 40 winkels in Nederland en België. De organisatie wilde meer grip op de voorraad om de ambitieuze groeiambitie waar te maken. Inmiddels heeft de Nederlandse retailketen haar supply chain gestroomlijnd en real-time voorraadinzicht.

 • Maegis

  Maegis is een goorthandelsspecialist in signmaterialen. Als leverancier van een brede reeks Europese kwaliteitsproducten bieden zij een breed assortiment aan printoplossingen. Zij wilden de webshop gebaseerd op Magento koppelen aan de ERP-oplossing. De ervaringen tot nu toe: tijdwinst en we merken dat we goede service kunnen leveren.

 • Bloemen Ventilatie

  Bloemen Ventilatie B.V. is een groothandel, gespecialiseerd in materialen voor ventilatie en rookgasafvoer. Met de migratie van Dynamics NAV naar Business Central is de organisatie klaar voor de toekomst. De ambitie om te groeien in handel, zonder grote groei van het personeelsbestand was een belangrijke reden voor het doorvoeren van een aantal optimalisaties.

 • Euroselect

  Euroselect is de export afdeling van de Koninklijke Jumbo Foodgroep B.V. Zij verzorgen de leveringen aan supermarkten en groothandels buiten Nederland. Met een centraal distributiecentrum hebben zij alle in- en uitgaande goederen geautomatiseerd. Hoe zij dit doen? Me behulp van Serial Shipping Container Code (SSCC).

 • Spijkstaal

  Spijkstaal International ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar elektrische voertuigen voor het vervoer van goederen en personen. Samen met partner Xperit is er gekozen voor een her implementatie van hun bedrijfssoftware. De verouderde Microsoft Navision 4.0 omgeving is inmiddels met succes vervangen voor een toekomstgericht Microsoft 365 Business Central ERP-platform.