X-Trade

eXtra efficiency en slagkracht voor jouw groothandel

X-Trade is dé uitbreiding op Business Central, de ERP oplossing van Microsoft, speciaal voor groothandels. Je kunt X-Trade inzetten in elke fase van de ontwikkeling van je bedrijf. Inmiddels profiteren al meer dan 80 bedrijven van de verbeterde efficiency en slagkracht die X-Trade hen biedt.

hero pattern

X-TRADE

eXtra efficiency en slagkracht voor jouw groothandel

X-Trade is een uitbreiding voor Business Central, exclusief voor de groothandel. Met Business Central digitaliseer je bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen. X-Trade laat ze naadloos aansluiten op de processen die specifiek zijn voor de groothandel. Je krijgt meer functionaliteiten en meer inzicht in je data. Met X-Trade verlaag je de kans op fouten tot een minimum en maak je jouw organisatie over de volle breedte slimmer, sneller en efficiënter. Zo reageer je sneller en slagvaardiger op commerciële kansen.

Tevreden X-TRADE gebruikers:

HIT TRADINGHIT TRADING
SpijkstaalSpijkstaal
ReginoxReginox
Van NifterikVan Nifterik
All CareAll Care
ConcredeConcrede
HIT TRADINGHIT TRADING
SpijkstaalSpijkstaal
ReginoxReginox
Van NifterikVan Nifterik
All CareAll Care
ConcredeConcrede

Meer grip. Meer overzicht. Meer inzicht.

Artikelen

X-Trade optimaliseert artikelbeheer voor groothandels door nauwkeurige omverpakkingseenheden, geoptimaliseerde Lot-/serienummers, ADR-registratie, artikeltoeslagen, prijseenheden en gedetailleerd prijsoverzicht te bieden. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van efficiëntie, traceerbaarheid en concurrentiekracht op de markt.

Voorraad

X-Trade optimaliseert voorraadbeheer voor groothandels door naadloze integratie met Business Central. Het biedt controle over offertes, klantorders en gedetailleerde verpakkingsinformatie. Effectieve beheersing van onder-/overleveringen, uitgebreide documentopties, geavanceerde margebewaking en flexibele statussen per klant, leverancier en artikel maken het een essentiële tool voor slimmer, sneller en efficiënter opereren.

Logistiek

X-Trade biedt groothandels een geavanceerde logistieke oplossing. Van nauwkeurig beheren van postadressen en verpakkingsdetails tot basisrouteplanning en professionele documentgeneratie. De software integreert inkoopcode, optimaliseert orderdashboard en stroomlijnt klantassortimenten. Hierdoor verbetert X-Trade aanzienlijk de efficiëntie en controle over logistieke processen, waardoor groothandels flexibel en concurrentiebestendig blijven.

Inzicht

X-Trade versterkt groothandels met diepgaande inzichten, zoals uitgebreide kredietinformatie, controle op dubbele barcodes en orderanalyses. Het optimaliseert processen, van periodieke facturatie tot orderbeheer. Met X-Trade kunnen groothandels slimmer en efficiënter opereren, waarbij strategische beslissingen worden ondersteund door nauwkeurige data.

Kies de oplossing die bij je past

X-TRADE
Basis

X-Trade Basis is een volledige oplossing met krachtige functionaliteiten voor artikelbeheer, voorraadoptimalisatie, logistiek en diepgaand inzicht. Door uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, verbetert u niet alleen de efficiëntie, maar maakt u uw organisatie ook slimmer.

X-TRADE
E-Commerce

X-Trade E-Commerce biedt alle functionaliteiten van de Editie Basis, plus functionaliteiten die helpen om je e-commerce activiteiten en resultaten te verbeteren. Koppel en integreer je webshop met Microsoft Business Central en personaliseer je je onlinekanalen.

X-TRADE
Supply Chain

Editie Supply Chain biedt alle functionaliteiten van de Editie Basis, plus de tools om grip op je hele goederenstroom te krijgen en houden. Optimaliseer je supply chain, houdt er binnen en buiten je organisatie zicht op, kies voor insourcing of outsourcing en reageer snel en slagvaardig op trends en ontwikkelingen.

X-TRADE
Complete

X-Trade Complete is dé ultieme combinatie van X-Trade Basis, E-Commerce en Supply Chain, waardoor het een krachtig en allesomvattend platform wordt voor groothandels. Deze oplossing geeft je volop ruimte aan al je ambities, waardoor je onderneming moeiteloos kan groeien.

Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Ontdek de mogelijkheden van X-Trade
Plan een afspraak

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op. Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden van X-Trade met je te bespreken.