hero pattern

Onze partners

NaviPartner

Navipartner ontwikkelt, levert en ondersteunt Point of Sales (POS) en e-commerce oplossing voor de retailbedrijven, musea en themaparken over de hele wereld.

Meer NaviPartner

Continia Software

Continia Software is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Business Central waarmee je crediteuren, debiteuren en andere financiele processen automatiseert.

Meer Continia Software

Tasklet Factory

Tasklet Factory is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen voor het scannen van barcodes die rechtstreeks worden geïntegreerd met Business Central.

Meer Tasklet Factory

Mercash

Mercash biedt software modules op het gebied van Salaris-, HRM, en afwezigheid administratie welke geïntegreerd zijn met Business Central.

Meer Mercash

Dime Software

Dime Software biedt geïntegreerde oplossingen met Business Central. Dime.Scheduler is de ultieme grafische tool voor resourceplanning.

Meer Dime Software

idyn

idyn biedt een breed palet aan oplossingen die naadloos samenwerken met Business Central. Denk aan oplossingen voor transport, banking en e-commerce.

Meer idyn

BarTender

Met de oplossing van BarTender kan je label printing koppelen met elk bedrijfssysteem of gegevensbron waaronder Business Central.

Meer BarTender

Documizers

Documizers zorgt ervoor dat documenten en e-mails automatisch gegenereerd én verwerkt worden. De geavanceerde cloud-oplossing giet alle documenthandelingen in één documentproces.

Meer Documizers