Business Central

 

Video - overview Microsoft Business Central

U wilt u toch ook met uw ERP aan kunnen passen aan de veranderingen in de markt? Ontdek in deze video hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central uw financiële, verkoop-, service-, project-, opslag- en productieteams met elkaar verbindt om u te helpen sneller aan te passen, slimmer te werken en beter te presteren.

 
Regel uw financiƫn

Neem onderbouwde beslissingen
Koppel de gegevens voor de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties voor een totaaloverzicht van uw bedrijf. Breng de financiële prestaties realtime in beeld in Business Central met ingebouwde Power BI-dashboards.

Versnel de financiële afwikkeling en rapportage
Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder de compliance in gevaar te brengen.

Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses
Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.

Automatiseer en beveilig uw supply chain

Optimaliseer voorraadniveaus
Maak gebruik van ingebouwde intelligence om te voorspellen wat wanneer moet worden aangevuld. Koop alleen wat nodig is met dynamisch geactualiseerde voorraadniveaus.

Voorkom gederfde omzet en beperk tekorten
Zorg voor precies de juiste inventaris door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. Als de gevraagde items niet op voorraad zijn, ontvangt u voorstellen voor vervanging.

Maximaliseer de winstgevendheid
Vraag adviezen over het moment van betalen om te profiteren van leverancierskortingen en om boetes wegens niet-tijdige betaling te vermijden. Voorkom overbodige of frauduleuze aankopen via goedkeuringswerkstromen.

Slimmer verkopen en verbeterde de klantenservice in Business Central

Bied waarde op elk contactpunt
Prioriteer verkoopleads op basis van potentiële opbrengst. Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van begeleiding over de beste mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.

Verhoog de verkoopproductiviteit
Versnel het proces van offerte tot betaling. Reageer snel op verkoopgerelateerde informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen – allemaal vanuit Outlook.

Lever uitzonderlijke service
U krijgt een uitgebreid overzicht van servicetaken, workloads en de vaardigheden van werknemers zodat u effectief resources kunt toewijzen en zaken sneller tot een oplossing kunt brengen.

Houd projecten op schema en binnen het budget

Blijf binnen het budget
Maak, beheer en volg klantprojecten met roosters en geavanceerde mogelijkheden voor kostprijsberekening en rapportage. In Business Central ontwikkelt, wijzigt en
beheert u budgetten om de winstgevendheid van projecten te borgen.

Plan met precisie
Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en sales. Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes.

Analyseer de projectprestaties
Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.

Optimaliseer de bedrijfsvoering

Beheer van prognose tot uitvoering
Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders aan te maken.

Efficiënt magazijnbeheer
Realiseer een efficiënte orderverwerking met holistische weergaven. Spoor elke artikeltransactie en mutatie op door bakken te installeren op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden.

De optimale productie
Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en resources om productieschema´s te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen.

Bescherm gegevens en ondersteun de AVG-naleving

Respecteer de privacy van uw klanten
Gebruik de ingebouwde methodieken voor ‘privacy by design’ en ‘privacy by default’ om uw bedrijf te helpen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na te leven. Verleen en beperk toegang tot persoonlijke gegevens op meerdere niveaus en maak auditsporen mogelijk om de veiligheid en verantwoording te waarborgen.

Verwerk, bewaar en verzend gegevens veilig
Verplaats en bewaar persoonlijke gegevens moeiteloos op alle systemen terwijl u ze beschermt tegen onbevoegde toegang met de automatische versleuteling van Microsoft-datacenters.

Run uw bedrijf overal

Kies een implementatie in de cloud, on-premises of een hybride oplossing
Business Central werkt overal waar u het nodig heeft, in de cloud of on-premises, met dezelfde gebruikerservaring, hoe u ook implementeert.

Neem uw business mee
De mobiele versie van Business Central software ondersteunt gebruikers in de cloud en on-premises met een consistente, moderne ervaring op Windows, Android of iOS-devices.