Business Central

In iedere organisatie worden dagelijks tal van processen uitgevoerd die elke hun eigen, maar ook gemeenschappelijk doel dienen. Dynamics 365 Business Central helpt jou deze processen te automatiseren, om zo wendbaar te zijn naar de toekomst en de juiste impact te kunnen blijven maken bij jouw klanten.

hero pattern

Microsoft Dynamics 365

Wat is Business Central?

Business Central is de belangrijkste ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Business Central, dat onderdeel uitmaakt van Dynamics 365, kun je bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren, waardoor ze efficiënter en beter op elkaar aansluiten. Het grote voordeel is dat je dit alles kunt doen vanuit de cloud, wat betekent dat je altijd en overal controle hebt over je organisatie.

Ontdek de mogelijkheden

Haal alles uit Business Central

naar Business Central
Overstappen

Heb jij nog geen ERP-oplossing of voldoet jouw huidige ERP-oplossing niet meer aan jouw wensen en eisen? Door over te stappen naar Business Central kies je voor een solide oplossingen die continu doorontwikkeld, zodat je altijd up-to-date bent. Bovendien kies je met Xperit voor een partner met jarenlange ervaring.

van Business Central
Upgraden

Werk je momenteel met de voorganger van Business Central; NAV of Navision? De kans is groot dat er functionaliteiten zijn gebouwd en toegevoegd die je nu beperken om door te groeien. Xperit helpt je om je oudere versie stap voor stap te upgraden naar de nieuwste versie van Business Central.

van Business Central
Optimaliseren

Werk je momenteel al wel met Business Central, maar dit sluit nog niet helemaal aan op de wensen en eisen van jouw organisatie? Geen zorgen! Wij helpen je met het optimaliseren van Business Central zodat je het maximale uit de oplossing haalt en het naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en werkwijze.

Whitepaper
6 aandachtspunten voor een succesvolle overstap

Download het gratis whitepaper en ontvangen 6 belangrijke aandachtspunten die je helpen om een succesvolle overstap te maken naar Business Central.

Onderdelen van Business Central

Voorraadbeheer

Met Business Central krijg je eenvoudig inzicht in de in- en uitstroom binnen de voorraden van jouw groothandel en beheer je deze op een efficiënte én geautomatiseerde manier.

Voorraadbeheer

Documentenbeheer

Zie je door de bomen het bos niet meer? Raak nooit meer het overzicht kwijt en verzamel én beheer met eenvoudig al jouw documenten op één centrale plek.

Documentenbeheer

Planning

Is jouw organisatie actief in de productie? Business Central helpt jou dit proces volledig te optimaliseren. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw producten op tijd worden gemaakt, verstuurd en voor de juiste prijs worden aangeboden.

Planning

Finance

Business Central digitaliseert en optimaliseert alle financiële processen die bij jouw organisatie komen kijken. Denk hierbij aan volledig debiteuren- en crediteurenbeheer en een gedetailleerd inzicht in de cashflow.

Finance

Data & Inzicht

Business Central geeft realtime inzicht in de verschillende beschikbare data die ondersteunend kunnen werken in het optimaal laten verlopen van jouw bedrijfsprocessen.

Data & Inzicht

Procesoptimalisatie

Door het automatiseren van verschillende bedrijfsprocessen zorg je er met Business Central voor dat deze processen optimaal verlopen.

Procesoptimalisatie

Partners waar wij mee samenwerken:

Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Meer over Business Central
Plan een afspraak

Wil je meer weten over Business Central en wat dit betekent voor jouw organisatie? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.