Wij zijn Xperit

Slimmer | Sneller | Efficienter

Xperit helpt jou naar slimmer, sneller en efficiënter werken. Wij bouwen schaalbare, toekomstbestendige en bewezen ERP-oplossingen op een fundament van Microsoft Cloud technologie en op basis van jarenlange ervaring met groothandels. Onze stapsgewijze implementatie zorgt voor maximale flexibiliteit.

hero pattern

Onze cultuur

Bij Xperit vind je mensen met verschillende specialismen, achtergronden en levensbeschouwing. En toch staan wij voor verbinding. Omdat we iedereen accepteren zoals hij of zij is en we verschillen koesteren. Want eensgezindheid is mooi, maar met ja-knikken komen we niet verder. Iedereen heeft zijn eigen visie op wat we doen en samen komen we tot de beste oplossingen. Die kracht door diversiteit kenmerkt ook onze samenwerking met andere bedrijven binnen Axelio. Met alle expertises in ons netwerk, kunnen we elke vraag van onze klant beantwoorden. En dat is waar het ons om gaat.

Open | Eerlijk | Direct

Onze mensen

We zijn nieuwsgierig, daadkrachtig en een grote voorstander van eenvoud. Als de uitspraak “Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg” nog niet bestond, zouden wij hem waarschijnlijk hebben uitgevonden. Want wij digitaliseren niet om het digitaliseren, maar om onze klanten en de mensen die er werken te helpen meer uit hun business en hun werk te halen. Daarom kijken we niet alleen naar de zakelijke, maar ook naar de zachte kant van onze business.

Over Xperit

WIT tevreden klanten.png
80+
Tevreden klanten
Onderdeel Axelio.png
2021
Onderdeel van Axelio sinds
WIT medewerkers.png
25+
Aantal medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2008
Actief sinds
Official Microsoft Solution Partner
Business Applications

Xperit is Microsoft Solution Partner op het Business Application domein. Als Business Application Partner laten wij zien dat wij succesvol oplossingen bieden op het gebied van Dynamics 365 en het Power Platform. Zo laat wij zien dat medewerkers over voldoende kennis en vaardigheden beschikken, er een groeiende aantal klanten profiteren van deze oplossingen die wij bieden en laten wij een continue groei zien bij succesvolle projecten en gebruikersgroei.

Groep van Microsoft-specialisten
Onderdeel van Axelio

Wanneer je kiest voor Xperit, kies je voor Xperit én meer. We zijn onderdeel van Axelio; een groep van Microsoft-specialisten die organisaties helpt met het digitaliseren van hun onderneming. Hierbij is ieder bedrijf actief in zijn eigen vakgebied, waardoor we optimaal gebruik kunnen maken van elkaars specialisme. Want samen zijn we groter dan de som der delen. Axelio biedt naast de ERP-oplossing ook CRM, Modern Workplace & Power Platform oplossingen.