Ons verhaal

 
 
 

Softwarebedrijf Xperit

Xperit, noem ons een softwareleverancier, al is dat wat kort door de bocht. We leveren niet alleen, we ontwikkelen en helpen groothandels, productiebedrijven en musea slimme software implementeren. Zo maken we gegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Dat is wat we doen. Maar wie zijn we? De drie belangrijkste letters uit het alfabet zijn voor ons de E, de R en de P. Dat staat voor Enthousiast, Resultaatgericht en Professioneel. Onze consultants hebben naast een flinke dosis kennis namelijk ook een gezond arbeidsethos in huis. We denken mee, we doen het samen. Wilt u plezierig zakendoen? Dat gaat bij ons helemaal lukken.

 

Xperit in RTLZ How it's done

In deze video stellen wij ons graag aan MKB-bedrijven voor en vertellen in het kort wie we zijn en wat we doen. 

Onze missie: 'Xperit helpt organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.”

Deze missie maken wij waar met behulp van:

 • Standaard software (Microsoft Dynamics 365 Business Central)
 • Eenvoudige en doeltreffende projectaanpak
 • Pragmatische, no-nonsense mentaliteit
 • Consultants met business- en applicatiekennis
 • Het statement: ‘Automatisering is geen doel op zich, maar het gereedschap dat u helpt bij de uitvoering van uw processen’
 
 
 

Het team

 • Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel Partner

  “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van”

  In het kort
  Ik ben Lubbert van den Heuvel, de man van Marieke en de vader van drie dochters; Gerlisa, Elsaly en Anne-Fleur. In 2008 was ik een van de founding partners van Xperit. Toen, maar ook nu ben ik met passie betrokken. Vooral bij marketing & sales: binnen Xperit ben ik verantwoordelijk voor die afdeling.

  Missie
  Ik heb één centrale, persoonlijke missie: “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Zo wil ik in het leven staan. Niet alleen privé, ook in mijn werk bij Xperit geeft ik daar invulling aan. Sterker nog: ik loop er het vuur voor uit mijn sloffen. Ook in mijn vrije tijd drijft die missie me. Zo ben ik politiek actief voor ChristenUnie en voel ik me zeer verwant met organisaties als Compassion en de 4e Musketier. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen onrecht. De wereld mooier maken; dat is hét voor mij. En het mooie is: vaak zit dat 'm in de kleine dingen!

  Luister hier de Groot Nieuws Radio Businessclub podcast met Lubbert - april 2021

 • Wim de Bruin
  Wim de Bruin
  Wim de Bruin Partner

  "Ik vind het een mooie uitdaging om samen met collega's nieuwe kansen te ontdekken en benutten"

  Inspiratie
  Ik ben Wim de Bruin. Tijdens mijn werk ben ik graag bezig op het snijvlak van business en techniek. Daar haal ik iedere dag inspiratie uit. Enerzijds richt ik me op de wensen van klanten en gebruikers. Die vertalen we graag in mooie oplossingen, zodat zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Anderzijds ontdek en benut ik samen met collega's nieuwe kansen in de wereld van IT. Die is namelijk constant in beweging. Uiteindelijk leidt het werk op dat snijvlak tot iets heel moois: slimme en efficiënte softwareoplossingen.

  Thuis
  In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in en om het huis. Ik geniet van het bereiden van een mooie en lekkere maaltijd. Daar lust ik graag een bijpassende wijn bij. Die nuttig ik graag samen met mijn gezin.

 
 
 

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

In één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Microsoft Dynamics 365 Business Central is een compleet ERP-platform voor groothandels en productiebedrijven. Het helpt u uw bedrijf te automatiseren en uw sales, inkoop, operatie, boekhouding en voorraadbeheer te koppelen. Business Central geeft u de controle over financiën en vereenvoudigt de toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer. Business Central is een flexibel platform dat eenvoudig aan te passen is aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. Daarnaast verbindt het medewerkers, klanten en leveranciers. Uw organisatie presteert beter door realtime inzichten d.m.v. overzichtelijke rapporten en dashboards die vanaf iedere plek op ieder apparaat benaderbaar zijn.