hero pattern

Microsoft Solution Partner Business Applications

Axelio en de Microsoft-specialisten BEND CRM, Newminds, Pixelzebra en Xperit, zijn trots om aan te kondigen dat ze officieel erkend zijn als Microsoft Solution Partner Business Applications. Deze erkenning versterkt onze positie als betrouwbare partner en toont aan dat wij hoogwaardige oplossingen bieden die gebaseerd zijn op Microsoft-technologieën.

hero pattern
Onderdeel Axelio.png

Samenwerking

Deze mijlpaal versterkt de samenwerking tussen Axelio en Microsoft, waarbij beide partijen zich inzetten om bedrijven te voorzien van geïntegreerde en hoogwaardige oplossingen die aansluiten op de behoefte van onze klant. Als Microsoft Solution Partner Business Applications blijft Axelio een breed scala aan diensten aanbieden, variërend van advies en implementatie tot aanpassing en ondersteuning van Microsoft Dynamics 365, Power Platform en andere Microsoft-applicaties.

Joint Effort

Wat deze erkenning speciaal maakt, is dat het niet alleen Axelio betreft, maar ook de specialistische bedrijven die deel uitmaken van de Axelio-familie. BEND CRM, Newminds, Pixelzebra en Xperit delen allemaal dezelfde toewijding aan het leveren van hoogwaardige bedrijfsoplossingen en hebben bewezen experts te zijn in hun eigen vakgebieden.

Om deze status te bereiken, hebben we aan strenge criteria voldaan, waaronder:

  1. Demonstratie van diepgaande kennis en expertise: We hebben ons bewezen als experts op het gebied van Microsoft Dynamics 365, Power Platform en andere relevante Microsoft-applicaties. Ons team heeft uitgebreide ervaring en kennis om klanten te adviseren en hoogwaardige oplossingen te leveren.
  2. Succesvolle implementaties en tevreden klanten: We hebben met succes bedrijven geholpen bij het implementeren van Microsoft-oplossingen en hebben positieve feedback ontvangen van tevreden klanten. Onze trackrecord van succesvolle projecten is een belangrijk element in het behalen van deze erkenning.
  3. Opleiding en certificering: Onze medewerkers hebben zich voortdurend bijgeschoold en gecertificeerd op het gebied van Microsoft-technologieën. Door up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen kunnen we onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden.

Door aan deze criteria te voldoen, hebben we ons kunnen aansluiten bij het exclusieve netwerk van Microsoft Solution Partners en kunnen we nu nog beter invulling geven aan de behoeften van onze klanten.

Wat betekent dit voor jou?

Als klant profiteer je nu van een nog bredere en diepere expertise. Of je nu op zoek bent naar advies, implementatie, aanpassing of ondersteuning van Microsoft Dynamics 365, Power Platform of andere Microsoft-applicaties, wij helpen jouw ambities te behalen.

Contact

Kortom, ons partnerschap met Microsoft versterkt onze mogelijkheden om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Neem contact met ons op en ontdek hoe Axelio en haar dochterondernemingen jou kunnen helpen jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Axelio versnelt.

Martin van der Eijk
vandereijk@axelio.eu
085-40011766
Axelio versnelt.
Plan een afspraak

Neem contact met ons op en ontdek hoe Axelio en haar dochterondernemingen jou kunnen helpen jouw bedrijfsdoelen te bereiken.