Microsoft

Xperit is dé Microsoft Business Central-specialist met een eigen ERP-oplossing voor groothandelsbedrijven. Bovendien profiteer je met Xperit, als onderdeel van Axelio, van nog meer Microsoft-oplossingen en specialismen. Zo kies je voor een partner die je vandaag kan helpen met je uitdagingen en klaar is voor de toekomst.

hero pattern

Dé ERP-oplossing voor kleine- & middelgrote organisaties

Business Central

Business Central is de ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Business Central, onderdeel van Dynamics 365, ontwikkel en automatiseer je bedrijfsprocessen, die je met deze oplossing bovendien naadloos op elkaar aan laat sluiten. Xperit helpt je met een eigen oplossing voor groothandels het maximale uit je organisatie te halen.

Andere Microsoft-oplossingen

Customer engagement icon.jpg

Customer Engagement

Customer Engagement bestaat met sales, marketing en customer service uit modules die perfect op elkaar aansluiten. Met Customer Engagement, onderdeel van Dynamics 365, creëer je een volledig beeld van alle interacties die jij met je relaties aangaat, zodat je deze tot in de puntjes kunt verbeteren.

Meer Customer Engagement
Azure en microsoft icon.jpg

Modern Workplace

Met Microsoft 365 haal je een set aan applicaties binnenboord die modern werken bevordert en zorgt dat je altijd up-to-date bent. Door deze applicaties beschikbaar te laten stellen op het Microsoft-platform Azure, kun je vertrouwen op een modern platform wat mee ontwikkelt in de tijd.

Meer Modern Workplace
Powerplatform icon.jpg

Power Platform

Het Power Platform bestaat uit een set aan krachtige oplossingen, waarmee je eenvoudig data ontsluit uit Dynamics 365, Microsoft 365 en andere informatiebronnen. Het platform is zo ingericht dat je ook met beperkte ontwikkelkennis je eigen apps en oplossingen voor jouw organisatie bouwt.

Meer Power Platform
Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Ontdek de mogelijkheden
Plan een afspraak

Wil je meer weten over de oplossingen van Microsoft en wat dit betekent voor jouw organisatie? Laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Onze werkwijze