hero pattern

Onderdeel van Axelio

Axelio versnelt

Xperit is onderdeel van Axelio. Een groep van Microsoft-specialisten die organisaties helpt met het digitaliseren van hun onderneming. Met kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches brengt Axelio kansen en mogelijkheden in kaart binnen de wereld van IT. Axelio helpt met het maken van keuzes en biedt oplossingen op basis van de Microsoft-technologieën, die jou helpen je ambities waar te maken.

De andere specialisten van Axelio

Bend_CRM.png

BEND

BEND is een van de Customer Engagement-specialisten van Axelio. Daarnaast heeft het bedrijf uit Groningen uitgebreide kennis van het Microsoft Power Platform. Op basis van haar jarenlange ervaring, biedt BEND op maat gemaakte oplossingen voor het onderwijs, de non-profitsector en het mkb, die bijdragen aan het optimaal beheren en onderhouden van contacten binnen organisaties.

Meer over BEND
X Newminds.png

Newminds

Newminds is de andere Business Central specialist van Axelio. Op basis van haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, biedt Newminds een aantal zelfontwikkelde oplossingen voor specifieke vakgebieden. Met AGRIO Software, richt Newminds zich op de agrarische sector en met SPATIO Software is het actief in het field service management.

Meer over Newinds

Pixelzebra

Pixelzebra is de Customer Engagement-specialist van Axelio. Het bedrijf uit Nootdorp richt zich op sales, marketing en customer service-activiteiten. Met het zelfontworpen Social Matter biedt Pixelzebra bovendien een oplossing voor goededoelenorganisaties voor het aangaan en onderhouden van langetermijnrelaties met donateurs en vrijwilligers.

Meer over Pixelzebra

De oplossingen van Axelio