Data & Inzicht

Tijdens je dagelijks werk genereer je vaak enorme hoeveelheden data, zonder dat je het weet. Door de beschikbare data inzichtelijk te maken voor jouw organisatie krijg je stuurgegevens in handen die je helpen doordachte besluiten te nemen. Xperit helpt je met het bepalen welke data voor jouw waardevol zijn en maakt dit voor jouw inzichtelijk.

hero pattern

Wat is de oplossing?

Xperit's Data & Inzicht-oplossing transformeert de overweldigende hoeveelheid data gegenereerd door een ERP-systeem in heldere, bruikbare informatie. Door het krachtige gebruik van Power BI worden gegevens gepresenteerd in diverse weergaves, waaronder het gebruiksvriendelijke Business Central-dashboard. Deze inzichten ondersteunen dagelijkse, tactische en strategische besluitvorming, variërend van het begrijpen van winstmarges tot het optimaliseren van voorraadbeheer. Op deze manier biedt Xperit's oplossing een gestroomlijnde en doeltreffende aanpak voor het ontcijferen van bedrijfsgegevens en het nemen van weloverwogen beslissingen.

Voorbeelden van Data & Inzicht

Dashboarding

Microsoft Business Central biedt uitgebreide dashboardmogelijkheden, waarmee je realtime-inzicht krijgt in verschillende belangrijke processen en prestaties.

Lifecycle

De oplossing ondersteunt de volledige levenscyclus van groothandelsactiviteiten, inclusief inkoop, voorraadbeheer, verkoop en financiën, waardoor je efficiënter kunt werken.

Rapportages

Met Microsoft Business Central kun je gedetailleerde rapporten genereren en analyseren om trends, kosten, omzet en andere belangrijke bedrijfsgegevens te begrijpen.

Jaarrekeningen

Microsoft Business Central faciliteert het proces van het opstellen van de jaarrekening, inclusief financiële gegevens, transactieoverzichten en het naleven van wettelijke vereisten.

Analyses

Microsoft Business Central biedt uitgebreide analysemogelijkheden waarmee je gegevens verkent, trends identificeert en strategische beslissingen kunt nemen.

Wat zijn de voordelen?

 • Concurrentievoordelen

  Microsoft Business Central biedt verschillende tools en functionaliteiten die kunnen helpen om een concurrentievoordeel te behalen, zoals efficiëntere processen, betere voorraadbeheer en geoptimaliseerde klantrelaties.
 • Onderbouwde besluitvorming

  Door de verschillende rapportagemogelijkheden en realtime-inzicht in gegevens kun je als groothandelsbedrijf beslissingen nemen op basis van actuele en betrouwbare informatie.
 • Verhoogd rendement

  Met de oplossing van Microsoft Business Central kun je efficiënter werken, kosten verlagen en de productiviteit verhogen, wat leidt tot een verhoogd rendement van de organisatie.
 • Inzicht op verschillende niveaus

  Microsoft Business Central biedt inzicht op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hierdoor kun je beter inspelen op veranderingen in de markt en je concurrentiepositie versterken.

Slimmer | Sneller | Efficiënter

Wie zijn wij?

Xperit is dé digitaliseringsspecialist voor groothandels in Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van 30 specialisten ondersteunt Xperit groothandels bij het behalen van hun doelen. Zo heeft Xperit geholpen bij de digitalisering van tientallen groothandels en ondersteunt het dagelijks honderden gebruikers. Bovendien biedt Xperit, als onderdeel van Axelio, niet alleen Microsoft's ERP-oplossing, maar ook oplossingen op het gebied van Customer Engagement, de Modern Workplace en Data & BI.

Lubbert van den Heuvel
Managing Director
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Werk Slimmer, Sneller & Efficienter
Plan een afspraak

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op. Ik kom graag bij je langs om je beter te leren kennen.