ERP-software

 
Onze ERP-software stroomlijnt alle processen in uw organisatie

Groothandels en productiebedrijven van vandaag worden met uiteenlopende uitdagingen geconfronteerd. Snelle leveringen, hoge serviceverwachtingen, gepersonaliseerde producten en diensten, hoge concurrentie en kritische klanten. Deze uitdagingen vragen om moderne slimme bedrijfssoftware.

Het is meer dan ooit belangrijk om inzicht te verkrijgen hoe het gaat met uw business, de online vraag is enorm toegenomen. Een goede koppeling tussen uw ERP-software en uw webshop is belangrijk. U wilt inzicht in de vraag naar uw producten en uw voorraden optimaliseren. Daarbij wilt u uw voorraden niet te hoog op laten lopen, maar wel graag snel kunnen leveren om niet ingehaald te worden door uw concurrenten. Daarbij is momenteel voor velen de toelevering een stuk onzekerder geworden.

Groothandels- en productiebedrijven helpen om grip te krijgen op hun kritische bedrijfsprocessen. Dat is onze ambitieuze missie. U wilt in één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Wij leveren de ERP-software en helpen organisaties om de software ook op de juiste wijze te gebruiken. Wij denken mee over optimalisatie in software én processen en zijn sterk in operationele nazorg. Zo maken we uw bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Business Central is cloud-gebaseerde ERP-software welke snel in gebruik kan worden genomen. De tijden van lange, gecompliceerde en dure ERP-implementaties zijn voorbij. Business Central is redelijk snel te implementeren en u hoeft niet langer interne IT-resources te besteden aan de installatie en onderhoud van de servers voor uw ERP-software. Business Central is ontworpen om op te schalen als uw bedrijf groeit. Naarmate uw bedrijf groeit in aantal werknemers en middelen, groeit Business Central-met u mee zodat altijd kunt profiteren van de mogelijkheden van uw ERP-software.

 
 • Toekomstgerichte ERP
 • Real-time inzicht in uw data
 • Eigen ontwikkelde branchespecifieke add-ons
 • Optimalisatie van voorraadniveaus
 • Slimmere verkoop en verbeterde klantenservice
 • Beheer en monitoring van projecten
 • Op iedere plek en op alle apparaten
 
 

Maak kennis met Business Central ERP-software

Pas sneller aan
Begin en groei in uw eigen tempo. Het flexibele platform maakt het eenvoudig Business Central aan te passen en uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften.

Werk slimmer
Verhoog de productiviteit en efficiency door integratie met Microsoft Office 365 en Teams. Verbind met klanten, collega’s en leveranciers. Breng teams en middelen samen, allemaal op één plaats.

Presteer beter
Bereik meer en verkrijg beter inzicht in uw bedrijfsresultaten. Maak gebruik van overzichtelijke dashboards en rapporten vanuit één gecentraliseerde bron op elk gewenst moment en op ieder apparaat.

 
9 tips voor het selecteren van ERP-software

Organisaties die ondersteund worden door een modern ERP:

 • leveren vaker complete orders en op tijd;
 • onderhouden een nauwkeurige voorraad;
 • komen sneller interne afspraken na;
 • ontvangen tijdig data om besluiten te kunnen nemen;
 • zien verbeteringen in de marges.

Dit zijn nog maar een paar verbeteringen die we regelmatig bij organisaties zien die een modern en up-to-date-omgeving kennen van hun bedrijfssoftware. Maar hoe pakt u zo’n pakketselectie aan en hoe komt u uit bij de voor u geschikte implementatiepartner? In dit E-book 9 tips voor het selecteren van een ERP-systeem hebben we een aantal aandachtspunten en criteria voor u uitgewerkt.  

 

Laatste berichten