Tasklet - Mobiele WMS

 
Mobiele WMS met Scanning

Mobiele WMS (Warehouse Management System) is een oplossing voor het scannen van barcodes die kan worden geïntegreerd in de standaardfunctionaliteiten in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het beschikt over een grafische gebruikersinterface die eenvoudig is in gebruik is en kan worden geconfigureerd naar de behoeften van de individuele gebruiker. De mobiele WMS Android-applicatie en Dynamics 365 Business Central biedt de klant een toekomstbestendige oplossing.

Waarom Tasklet Mobiele WMS?

Offline functionaliteit
De offline functionaliteit in Mobile WMS werkt perfect met 365 Business Central. Hoewel het ERP-systeem in de cloud draait, kunt u nog steeds bestellingen verwerken met het mobiele apparaat terwijl u volledig offline bent.

Integreert naar standaard - eenvoudig te upgraden
Mobile WMS integreert met de standaardfunctionaliteit in Dynamics 365 Business Central en upgraden was nog nooit zo eenvoudig.

Binnen twee dagen geïnstalleerd
Mobile WMS voor Dynamics 365 Business Central is eenvoudig te installeren. Het is een complete oplossing voor het scannen van barcodes die binnen een paar dagen operationeel kan zijn.

Eenvoudig aan te passen - met uitbreidingen
Mobile WMS voor Dynamics 365 Business Central is eenvoudig aan te passen, maar op een nieuwe manier. U kunt nog steeds aangepaste functies krijgen die speciaal voor u zijn gemaakt. Nu worden ze extensies genoemd.

Gebruiksvriendelijk
Mobile WMS voor 365 Business Central heeft een verbluffende gebruikersinterface. Met het Android-besturingssysteem kennen we een intuïtieve interface die de gebruiker door de functies leidt.

Korte demo

In deze video laat Tasklet Factory u een aantal functionaliteiten zien van de mobiele WMS-oplossing die volledig integreert met Microsoft Business Central ERP.