• 13-10-2020
  • door Xperit
  • | Nieuws

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst - Samenwerking Christelijke Hogeschool Ede en Xperit Solutions Barneveld

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst - Samenwerking Christelijke Hogeschool Ede en Xperit Solutions Barneveld

‘Passie voor mensen & organisaties en kennis van IT’, dat is wat de Xperit-organisatie kenmerkt. Organisaties ondersteunen bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen met hulp van Microsoft bedrijfssoftware, dat is waar de mensen van Xperit blij van worden en iedere dag hun energie in steken. Christelijke Hogeschool Ede, een Hogeschool op minder dan 15 autominuten van het kantoor van Xperit biedt een HBO ICT-opleiding met het credo ‘IT voor mens en organisatie’. Een match lijkt geboren.

Dat was ook de conclusie van Maarten van der Boon van de CHE en Lubbert van den Heuvel van Xperit toen zij elkaar afgelopen zomer ontmoetten. Een samenwerking tussen beide partijen was snel gesloten. Een samenwerking die op dit moment resulteert in de uitvoering van een 2-tal Software Data Engineering opdrachten met 2e en 3e jaar-studenten en een Business Modelling project met een groep 1e jaar-studenten.

“Een samenwerking die kan leiden tot mooie win-win situaties. Voor de studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen en kennis te maken met het bedrijfsleven. Binnen Xperit zorgen de studenten voor de nieuwe dynamiek en ‘born in the cloud’ komen de studenten met mooie en frisse ideeën. En wie weet levert de samenwerking naar de toekomst toe ook wel potentiële nieuwe medewerkers op”, aldus Lubbert van den Heuvel.