• 06-07-2021
  • door Xperit
  • | Nieuws

Partnership Xperit / BIRDS

Partnership Xperit / BIRDS

Op 29 juni heeft Xperit een samenwerkingsovereenkomst met BIRDS getekend. BIRDS is een product van de BI-specialist Hillstar uit Veenendaal. Doordat er steeds meer vraag komt naar inzichten en analyses vanuit onze klanten zijn we deze strategische samenwerking aangegaan. Door het aanbieden van BIRDS aan de klanten van Xperit bieden wij de mogelijkheid om betere inzichten te hebben en deze inzichten om te zetten naar kansen.

BIRDS levert een Quickstart Power BI implementatie met een uitgebreide set van voorgeconfigureerde rapporten. Gemakkelijk inzichten krijgen door Power BI rapporten en direct inzoomen naar diepere niveaus om meer detail te zien. Vind afwijkingen, kansen en optimalisaties veel eerder dan in een klassieke rapportage cultuur.

BIRDS bestaat uit een Datahub/Data Warehouse en Content Library in Power BI. Alle complexe berekeningen en datapreparatie worden dagelijks automatisch in de Datahub gedaan. Vervolgens worden de voorgedefinieerde Power BI rapportages met deze actuele informatie gevuld.

“Xperit is leverancier van inzicht & efficiency, dat doen we middels het leveren van slimme software componenten en gedegen branche- kennis bij het implementeren en de ingebruikname van de software. Door de samenwerking met BIRDS kunnen we ons nog beter concentreren op waar wij goed in zijn en daar plukken onze klanten ook de vruchten van!”

Lubbert van den Heuvel