• 25-01-2021
  • door Xperit
  • | Nieuws

Microsoft Dynamics heeft de toekomst - Groei drie keer zo snel als de markt

Microsoft Dynamics heeft de toekomst - Groei drie keer zo snel als de markt

Dit zijn bijzondere tijden. Niet alleen voor gebruikers van bedrijfssoftware maar ook voor de softwareleveranciers. Kunnen ze hun klanten blijvend bedienen? Lukt het hen om te blijven innoveren? Halen ze nog steeds nieuwe klanten binnen? Zijn ze sterk en stabiel genoeg om deze crisis te overleven? Microsoft doet het in deze hectiek erg goed met haar vlaggenschip Dynamics 365. Deze suite van moderne en innovatieve ERP- en CRM-oplossingen groeit liefst drie keer sneller dan de groei in de markt.

Groeitempo

Een belangrijke indicator van hoe goed softwareleveranciers, hun oplossingen en hun implementatiepartners het doen is het groeitempo. Het weerspiegelt het vertrouwen dat klanten hebben in de kwaliteit van deze oplossingen, de mate van innovatie, de kwaliteit van de implementatiediensten en de vooruitzichten op continuïteit.

Volgens de Gartner Group bedraagt de gemiddelde groei van de wereldwijde ERP- en CRM-markten momenteel 17 procent. De huidige groei van Microsoft Dynamics 365 is 47 procent. Dat is een groei van maar liefst drie keer de marktgroei als u zich realiseert dat de Microsoft performance ook in die 17 procent score van Gartner zit.

Productinnovatie en continuïteit

Dit resultaat is positief voor Microsoft en haar partners. Maar het is natuurlijk ook goed nieuws voor de bestaande Microsoft Dynamics-klanten! Financiële groei betekent immers een voortzetting van de geplande productinnovatie en een verdere versterking van de vooruitzichten op continuïteit. Als gevolg hiervan zullen naar verwachting steeds meer potentiële kopers Dynamics 365 op hun shortlist plaatsen. Wat de toekomstige groei verder zal stimuleren.

Xperit is Microsoft Dynamics 365 Business Central partner

Heeft u plannen om in 2021 de verouderde software te moderniseren of om traditionele Dynamics NAV-oplossing te upgraden naar de cloud? Deze resultaten vormen een absolute aanmoediging om Microsoft Dynamics 365 Business Central daarbij serieus in overweging te nemen.

Xperit weet als geen ander productie- en handelsbedrijven te ondersteunen bij hun implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV. Het toekomstgericht ERP-platform dat uw organisatie de komende jaren ondersteunt bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering.