Microsoft Dynamics NAV is nu Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central (Business Central) is de meest recente verandering in het ERP-landschap van Microsoft. Qua functionaliteiten komt Business Central redelijk overeen met die we al kenden van Dynamics NAV of Navision. 

U wilt in één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Wij leveren de Microsoft bedrijfssoftware en helpen groothandels- en productiebedrijven om deze software ook op de juiste wijze te gebruiken. Wij denken mee over optimalisatie in software én processen en zijn sterk in operationele nazorg. Zo maken we uw bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat deden we met Dynamics NAV en sinds de lancering in 2018 doen we dat met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 
 
 

Business Central is ontwikkeld op basis van 3 uitgangspunten:

Pas sneller aan
Begin en groei in uw eigen tempo. Het flexibele platform maakt het eenvoudig Business Central aan te passen en uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften.

Werk slimmer
Verhoog de productiviteit en efficiency door integratie met Microsoft Office 365 en Teams. Verbind met klanten, collega’s en leveranciers. Breng teams en middelen samen, allemaal op één plaats.

Presteer beter
Bereik meer en verkrijg beter inzicht in uw bedrijfsresultaten. Maak gebruik van overzichtelijke dashboards en rapporten vanuit één gecentraliseerde bron op elk gewenst moment en op ieder apparaat.

 
 
 

On Premise vs Cloud

Business Central is ontwikkeld om te dienen als cloudoplossing met een abonnement. Net als NAV kunt u Business Central aanschaffen als een licentie, waarbij de software wordt gedownload op uw lokale server. U bent dus, net als bij Office, niet verplicht om naar de cloud te gaan. Microsoft stimuleert de overgang naar de cloud en doet een aantrekkelijk aanbod aan MKB-bedrijven, met aantrekkelijke prijzen en eenvoudige installaties en instellingen. Door te kiezen voor een cloudapplicatie bent u verzekerd van de laatste versie en blijft u altijd up-to-date.

 
 
 

ERP als platform

ERP zal in de toekomst steeds meer een platform worden, waarbij er sprake is van een backbone die altijd up to date is aangevuld met een diversiteit aan Apps welke strak volgend op de backbone up-to-date worden gehouden. Het ERP-systeem wordt hiermee voor eindgebruikers een platform dat wellicht voor iedere organisatie, en daar binnen misschien wel gebruiker, uniek is. Opgebouwd door een set van standaard bouwstenen.
En wat is daarin de positie van ons als Microsoft partner? Wij kennen de groothandel- en productiebranche waarin we opereren, weten hoe we voor die branches de backbone optimaal indienen te richten en kennen daarnaast ook de markt van de Apps. We weten welke toegevoegde waarde welke App biedt en bieden onze klanten en prospects daarbij de juiste ondersteuning.

Mogen we u ook ondersteunen bij de keuze voor en inrichting van uw ERP-platform van de toekomst? Microsoft Dynamics 365 Business Central, altijd up-to-date voor de juiste ondersteuning en aansturing van uw organisatie.

 

Laatste berichten

 • E-book: 9 tips voor het selecteren van een ERP-systeem E-Book
  • 27-07-2021
  • door Rosita Stolwijk
  E-book: 9 tips voor het selecteren van een ERP-systeem

  In dit E-book geven we een aantal tips met betrekking tot het selecteren van een ERP-systeem en ook het belang van een goede keuze van de ERP-implementatiepartner.

  Lees meer
 • Microsoft Dynamics 365 Business Central – Cloud ERP dat continu blijft innoveren Blog
  • 26-07-2021
  • door Xperit
  Microsoft Dynamics 365 Business Central – Cloud ERP dat continu blijft innoveren

  Een blog over de manier waarop Microsoft hun Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP blijft innoveren.

  Lees meer
 • WAM Denim: RFID en Business Central ondersteunen een ambitieuze groeistrategie  Nieuws
  • 08-07-2021
  • door Xperit
  WAM Denim: RFID en Business Central ondersteunen een ambitieuze groeistrategie 

  In deze case beschrijven we hoe de RFID-oplossing van onze partner Navipartner WAM Denim ondersteunt bij hun ambitieuze groeistrategie.

  Lees meer