Ons team

 • Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel Directeur

  “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van”

  In het kort
  Ik ben Lubbert van den Heuvel, de man van Marieke en de vader van drie dochters; Gerlisa, Elsaly en Anne-Fleur. In 2008 was ik een van de founding partners van Xperit. Toen, maar ook nu ben ik met passie betrokken. Vooral bij marketing & sales: binnen Xperit ben ik verantwoordelijk voor die afdeling.

  Missie
  Ik heb één centrale, persoonlijke missie: “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Zo wil ik in het leven staan. Niet alleen privé, ook in mijn werk bij Xperit geeft ik daar invulling aan. Sterker nog: ik loop er het vuur voor uit mijn sloffen. Ook in mijn vrije tijd drijft die missie me. Zo ben ik politiek actief voor ChristenUnie en voel ik me zeer verwant met organisaties als Compassion en de 4e Musketier. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen onrecht. De wereld mooier maken; dat is hét voor mij. En het mooie is: vaak zit dat 'm in de kleine dingen!

  Luister hier de Groot Nieuws Radio Businessclub podcast met Lubbert - april 2021

 • Wim de Bruin
  Wim de Bruin
  Wim de Bruin Business Development

  "Ik vind het een mooie uitdaging om samen met collega's nieuwe kansen te ontdekken en benutten"

  Inspiratie
  Ik ben Wim de Bruin. Tijdens mijn werk ben ik graag bezig op het snijvlak van business en techniek. Daar haal ik iedere dag inspiratie uit. Enerzijds richt ik me op de wensen van klanten en gebruikers. Die vertalen we graag in mooie oplossingen, zodat zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Anderzijds ontdek en benut ik samen met collega's nieuwe kansen in de wereld van IT. Die is namelijk constant in beweging. Uiteindelijk leidt het werk op dat snijvlak tot iets heel moois: slimme en efficiënte softwareoplossingen.

  Thuis
  In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in en om het huis. Ik geniet van het bereiden van een mooie en lekkere maaltijd. Daar lust ik graag een bijpassende wijn bij. Die nuttig ik graag samen met mijn gezin.

 • John Kamphuis
  John Kamphuis
  John Kamphuis Manager Backoffice

  ''Alles zo goed mogelijk organiseren om samen met de klant te kunnen scoren. Dat is het doel!''

  Voetbal
  Ik ben John Kamphuis. Samen met mijn vrouw geniet ik van onze zoon en drie dochters. Voetbal is mijn passie. Voetballen heb ik zelf jaren mogen doen en nu mag ik als trainer/coach de spelers helpen om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

  Backoffice
  Bij Xperit mag ik op de achtergrond de ballen in de lucht houden als manager backoffice. We proberen onder andere de collega’s optimaal te faciliteren, zodat zij zich volledig op de klanten kunnen concentreren om goede oplossingen voor hun te creëren. Alles zo goed mogelijk organiseren om samen met de klant te kunnen scoren. Dat is het doel!

 • Jelle van Dommelen
  Jelle van Dommelen
  Jelle van Dommelen Manager Development & Support

  "Pas wanneer mijn klanten tevreden zijn, ben ik dat ook"

  Specifieke wensen
  Ik ben Jelle van Dommelen, verantwoordelijk voor het aansturen van het technische- en support team. Het mooie aan mijn werk bij Xperit is dat ik klanten blij kan maken. Door met de klant te sparren en goed door te vragen, kom ik erachter wat specifieke wensen en/of problemen zijn. Vervolgens zorg ik dat er een oplossing komt. Daardoor werken mijn klanten uiteindelijk beter en efficiënter. Pas wanneer zij tevreden zijn, ben ik dat ook.

  Eerst sporten
  Voor een optimale prestatie op mijn werk ga ik 's ochtends vaak eerst sporten. Zo kom ik fit bij de klant aan. Andere hobby’s zijn reizen, motorrijden en in het weekend hou ik van een goed glas rode wijn..

 • Peter Leurink
  Peter Leurink
  Peter Leurink Technisch Consultant

  ''Sparren met consultants en klanten om mooie functionaliteit te bedenken''

  Tafeltennis
  Mijn naam is Peter Leurink. Ik ben 42 jaar en geboren en getogen in Epe. Ik woon hier samen met Sabine en onze twee kinderen Bram en Noor. In mijn vrije tijd beoefen ik de sport tafeltennis, maar ook barbecueën en tuinieren doe ik graag. Bij goed weer rij ik graag op de motor.

  Honderd procent
  In 2000 ben ik in aanraking gekomen met Navision, het huidige Business Central. Door de goede ervaring met deze software heb ik dit ook niet meer los gelaten. Als ontwikkelaar 'sparren met consultants en klanten om mooie functionaliteit te bedenken en te maken blijft altijd een leuke, maar nodige uitdaging. Ik ga voor de 100% en zorg ervoor dat de klanten tevreden zijn.

 • Lenno Muit
  Lenno Muit
  Lenno Muit Technisch Consultant

  “Doen waar je goed in bent, de rest aan anderen overlaten”

  Mijn rol is technisch consultant. Dat houdt in dat ik zowel voor de X/Suite als voor klantprojecten aanpassingen realiseer in de software. Ik vind het erg leuk om, vanuit mijn ervaring, mijn kennis van de nieuwste technieken als AL / Docker / Azure DevOps etc. over te brengen op de collega’s binnen Xperit. Daarnaast is er de kans om vanuit mijn ervaring met product-ontwikkeling alle X/Suite componenten nog mooier te maken en het ontwikkelproces verder te stroomlijnen.

  Hobbies
  Naast een druk gezin heb ik een aantal hobbies waar ook de nodige tijd in gaat zitten. Zo maak ik programma’s voor een semi-professionele radiozender in de regio Amsterdam en ben ik actief in onze kerkelijke gemeente, waar ik de tekstprojectie verzorg, momenteel uitsluitend voor de live-streams.

 • Jonathan van de Lustgraaf
  Jonathan van de Lustgraaf
  Jonathan van de Lustgraaf Technisch consultant

  “Met één been in het verleden en één been in de toekomst.”

  Kort over mezelf
  Ik ben Jonathan van de Lustgraaf. Technisch Consultant, student en een content creator op Youtube. Mentaal sta ik zelden stil en daarom zit ik momenteel in het ICT werkveld, studeer ik daarin en maak ik Youtube filmpjes.

  Werken bij Xperit
  Ik ben bij Xperit begonnen om wat geld te verdienen voor mijn studie, inmiddels werk ik er voor de gezellige en fijne sfeer en aan mijn toekomstdoel. Mijn passie is namelijk om te werken met de toekomst, hierin wil ik klein beginnen door me bezig te houden met het verbeteren van klantervaringen. Graag gebruik ik de laatste en nieuwste tools, zodat we als technisch team met één been in de toekomst staan.

  Verleden en toekomst
  Mijn visie is om altijd éen been in het verleden te hebben, maar ook één in de toekomst. Zo houdt het product het bekende en veilige gevoel van het verleden, maar krijgt het ook het frisse en vernieuwende gevoel van de toekomst.

  Mijn hobby
  In de foto heb ik mijn 100.000 Youtube abonnees trofee in mijn hand. Ik promoot muziek op youtube en geef de luisteraar een nieuwe ervaring door het beeld te laten bewegen op de muziek. Het kanaal MusicForHours geeft mij een creatieve outlet als ik ergens niet uitkom. Ik hou van variatie en heb inmiddels zes kanalen boven de duizend abonnees.

 • Gijs van Os
  Gijs van Os
  Gijs van Os Functioneel Consultant

  "Ik vind het geweldig als medewerkers van de klant enthousiast worden"

  Natuur
  Ik ben Gijs van Os. Man van Jannie, vader van Annemarie en Robert. Naast mijn werk ben ik graag samen met anderen. Daar geniet ik van: samenzijn met andere mensen. Zo fiets ik graag samen met mijn vrouw in de natuur van Twente. Daarnaast heb ik plezier in hardlopen en mountainbiken. Tijdens vakanties ben ik graag met mijn gezin in de Alpen.

  Werkervaring
  In mijn werk heb ik veel belangstelling voor de optimalisatie van processen. Die optimalisatie doe ik niet aan de hand van de modernste snufjes, maar juist aan de hand van bestaande middelen. Ik kijk graag wat er mogelijk is met beschikbare standaardfunctionaliteiten. Daarin vind ik de uitdaging. Bij Xperit doe ik dat samen met de klant. Daar ben ik blij om. Ik vind het geweldig om te zien hoe medewerkers van de klant aan het project werken, enthousiast worden en met creatieve oplossingen komen. Zo worden vragen die onoplosbaar lijken, opgelost. Mijn uitgebreide werkervaring bij verschillende operationele bedrijven helpt me daarbij.

 • Rick Kiewiet
  Rick Kiewiet
  Rick Kiewiet Functioneel Consultant

  “Business Central voor u laten werken, dat is mijn doel”

  Ik ben Rick Kiewiet, 35 jaar oud, en geniet samen met Anet van onze zoontjes Faas en Abe. Naast een liefde voor voetbal zijn autosport en fotografie mijn grote passie. Zo ben ik als fotograaf werkzaam bij onder andere de 24 uur van Le Mans en het DTM. Daarnaast ben ik voor meerdere (Britse) websites eindredacteur European Motorsport.

 • Koen Veenstra
  Koen Veenstra
  Koen Veenstra Functioneel Consultant

  "Met de klant zo efficiënt mogelijk processen inrichten"

  Ik ben Koen Veenstra en sinds 1 april 2020 functioneel consultant bij Xperit. Ik krijg er energie van om samen met de klant processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Tijdwinst voor de klant opleveren door slimme oplossingen te combineren is daarin het streven.

  Actief bezig zijn
  In mijn vrije tijd ga ik graag op een actieve reis. Wintersport in de bergen of surfen in de zomer, stilzitten is er voor mij niet bij. In het weekend speel ik hockey of ga ik naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast poker ik ook graag. De analytische benadering en het maken van de juiste beslissing door historische data snel te interpreteren maken dit een heel dynamisch en interessant spel.
   

 • Richard ten Katen
  Richard ten Katen
  Richard ten Katen Manager Consultancy

  “Het optimaal inzetten van Business Central om mijn klanten naar een hoger niveau te tillen is wat mij drijft."

  Ik ben Richard ten Katen en de trotse vader van mijn zoon Pim en dochter Isa. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek beoefenaar van de Japanse krijgskunst Aikido, sabreer ik regelmatig een fles Champagne en breng ik graag tijd door met mijn vrienden.

  Samenwerken met klanten
  Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica heb ik bij verschillende bedrijven in verschillende markten managementposities vervuld. Als rode draad in deze functies hield ik mij altijd bezig met de optimalisatie van de processen en de aansluiting op IT-oplossingen.
  Ik haal veel plezier uit het samenwerken met klanten om hun bedrijf nog beter te maken door het optimaliseren van hun IT en de digitale transformatie. Graag help ik nieuwe en bestaande klant van Xperit met het bereiken van hun doestellingen door het zo slim mogelijk inzetten van Business Central.

 • Maud van de Kuit
  Maud van de Kuit
  Maud van de Kuit Functioneel Consultant

  “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

  Ik ben Maud van de Kuit en sinds 1 april (geen grap) 2021 bij Xperit aan het werk als functioneel consultant. Dit was voor mij een sprong in het diepe, maar daarom juist een kans die ik met beide handen aanneem. De menselijke kant van de implementaties is waar ik het meest in thuis ben. Doordat ik volledig nieuw en fris aan deze functie ben begonnen, kan ik helemaal open naar de klanten luisteren en wil ik snel buiten de lijntjes kleuren. Dit daagt zowel mijzelf als mijn collega’s uit. Ik haal mijn energie uit de samenwerking met de klanten en mijn collega’s en gelukkig kan ik een heleboel creativiteit kwijt in mijn dagelijkse werkzaamheden.

  Vrije tijd
  In mijn vrije tijd doe ik aan latin-ballroomdansen, maak ik graag lekker eten klaar en zorg ik ervoor dat ik de meeste restaurants in de omgeving goed leer kennen. Dit alles doe ik het liefst met een heleboel mensen om me heen, maar met een stapel boeken en een lekker zonnetje kan ik me ook heel goed de hele dag vermaken.

 • Dick Mauritz
  Dick Mauritz
  Dick Mauritz Functioneel Consultant

  “Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

  Ik ben Dick Mauritz, Functioneel Consultant bij Xperit en woonachtig in het prachtige Ede. Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, continu verbeteren en denken in oplossingen zijn typeringen die mij het beste omschrijven.  Als consultant lever ik graag een bijdrage aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en implementatie van een toekomstbestendige digitale strategie. Ik werk graag, samen met collega’s en klanten, aan mooie projecten waarbij mijn focus ligt op logistiek en productie. De naam van de innovatieve Microsoft Business Central software sluit hier mooi op aan: úw bedrijf als uitgangspunt.

  Vrije tijd
  Fotografie is mijn grote passie. In mijn vrije tijd trek ik graag samen met mijn camera de natuur in. Ook het fotograferen van (historische) bouwwerken en bijzondere objecten heeft mijn interesse. Naast fotografie zijn er nog veel leuke en interessante dingen zoals met het gezin erop uit trekken, mooie gerechten bereiden, etymologie, duurzaamheid, steden bezoeken of wandelen.

 • Bart Mestrum
  Bart Mestrum
  Bart Mestrum Functioneel support consultant

  "Al bijna 30 jaar ligt mijn passie in Navision/Business Central"

  Levensgenieter
  Mijn naam is Bart Mestrum, getrouwd met Mieke, trotse vader van twee prachtige dochters en woonachtig in Tegelen (Limburg). Ik houd van een gezellig feestje, trek er regelmatig op uit en ben graag in gezelschap.
  Hobby’s: wandelen, tuinieren, auto’s en autosport, reizen (stedentrips), film en theater.
  Kortom ben een positieve levensgenieter en probeer altijd een goede balans te creëren tussen hard werken en genieten in vrije tijd.

  Navision/Business Central
  Mede door de gebruikersvriendelijkheid, effectiviteit en de eenvoud van de software, ligt alweer bijna 30 jaar mijn passie in Navision en tegenwoordig in Business Central! Ik ben 25 jaar elders werkzaam geweest als applicatiebeheerder (functioneel/technisch) en sinds 2017 bij Xperit in de functie van Business Central/Navision Functioneel support consultant.
  Mijn belangrijkste taken zijn dan ook om onze klanten snelle en doeltreffende ondersteuning te bieden, natuurlijk samen met het gehele Xperit Team, voor alle Business Central/Navision vragen en add-ons. Verder ben ik verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de klantlicenties en alle add-ons (eigen en ISV’s). DIt alles met als doel dat onze klanten optimaal hun tijd kunnen besteden om de eigen business te sturen en runnen. 

  Verder is mijn motto: met alle overtuiging de goede dingen doen en die dingen goed te doen!