• 08-04-2021
  • door Xperit
  • | Nieuws

Welkom Maud van de Kuit en Richard ten Katen in team Xperit!

Welkom Maud van de Kuit en Richard ten Katen in team Xperit!

We zijn erg blij dat we weer 2 nieuwe collega's binnen Xperit mogen verwelkomen. We hebben mooie nieuwe projecten binnengehaald en kunnen heel erg goed extra handen gebruiken. Ze stellen zichzelf graag aan u voor:

Maud van de Kuit

“Vorige week mocht ik starten bij Xperit in een voor mij nieuwe rol. In de functie van Functioneel Consultant verwacht ik uitgedaagd te worden op diverse vlakken om verder te denken dan de bekende wegen.
Na een studie in bedrijfsprocessen en consumentengedrag, gevolgd door een aantal verschillende functies in managementteams, kleine financiële administratie en winkeloperatie, ga ik me er nu op toeleggen om al die ervaringen samen te voegen voor de klanten en collega’s van Xperit. Een hele verandering en een grote stap nu richting een IT-gerelateerd bedrijf, maar ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging!”

Richard ten Katen

"Ik ben Richard ten Katen 46 jaar, woon in Apeldoorn en ben in april gestart als Functioneel Consultant bij Xperit Solutions.
Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica heb ik bij verschillende bedrijven in verschillende markten managementposities vervuld. Als rode draad in deze functies hield ik mij altijd bezig met de optimalisatie van de processen en de aansluiting hiervan op IT-oplossingen.
Een aantal jaar geleden heb ik de stap gemaakt naar echt de inhoud als Business Consultant en dan specifiek op het Dynamics platform. Ik haal veel plezier uit het samenwerken met klanten om hun bedrijf nog beter te maken door het optimaliseren van hun IT en de digitale transformatie. Graag help ik nieuwe en bestaande klant van Xperit bij met het bereiken van hun doestellingendoor het zo goed mogelijk inzetten van Business Central."

Wij wensen Maud en Richard erg veel werkplezier toe en hele mooie opdrachten!