• 23-02-2021
  • door Xperit
  • | Nieuws

Marieke Berting MB-800Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional Consultant gecertificeerd

Marieke Berting MB-800Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional Consultant gecertificeerd

Het certificeringsmodel van de Microsoft Dynamics 365 producten is afgelopen jaar sterk veranderd en Business Central volgde als laatste.
Marieke heeft het online zelfstudie leerprogramma van Microsoft doorlopen en kan de Business Central-omgeving nu volgens de Microsoft standaarden configureren naar de wensen van onze klantorganisaties. Ze heeft hiermee laten zien dat ze de gebruiksscenario’s kent, Business Central kan instellen, financiële administratie, verkoop-, inkoopbewerkingen kan configureren en de integratie- en automatiseringsscenario’s kent. Marieke was al Microsoft Certified trainer, met dit nieuwe certificaat mag zij nu ook officieel trainingen verzorgen op Business Central.

Deze MB-800 Business Central certificering is bedoeld voor alle professionals die verantwoordelijk zijn voor het implementeren van de kernprocessen in Business Central. Xperit laat hiermee zien dat ze het belangrijk vindt de juiste kennis in huis te hebben en kwaliteit te kunnen leveren. Uiteraard deelt Marieke haar kennis graag. Ook Xperit teamleden zullen komende maanden de trainingen volgen en de examens afleggen, zodat iedere consultant gecertificeerd is op meest recente technologieën van Business Central.

Marieke gefeliciteerd namens het hele Xperit team!