• 16-02-2021
  • door Xperit
  • | Nieuws

Lenno Muit, nieuw Xperit-teamlid

Lenno Muit, nieuw Xperit-teamlid

In december is Lenno Muit ons team komen versterken als technisch consultant. Wij stellen Lenno graag even voor!

Lenno is al zo’n 22 jaar actief in de Navision/NAV/Dynamics Business Central wereld, voornamelijk in technische rollen. Hij heeft bij diverse Dynamics partners gewerkt, waaronder ook Xperit, waar hij nu na een jaar of 8 weer is teruggekeerd. Eén van de redenen voor zijn terugkeer is het vertrouwen in het managementteam van Xperit en ook de branches waarin Xperit actief is spreken hem aan. Lenno heeft ruime ervaring met productontwikkeling en klantspecifieke aanpassingen, zowel in oudere omgevingen als ook in de huidige ontwikkelomgeving met Visual Studio Code en AL.

Bij Xperit gaat Lenno zich bezighouden op het gebied van productontwikkeling met het continu verbeteren van onze eigen X/Suite apps als ook het begeleiden van deze apps naar AppSource zodat ze ook in Saas omgevingen gepubliceerd kunnen worden. Verder neemt hij als technisch consultant deel in projecten waar hij dan verantwoordelijk is voor de technische implementatie en de ontwikkeling van het maatwerk.

Voor Xperit was Lenno werkzaam bij TCOG waar hij het development team aanstuurde en verantwoordelijk was voor de technische inhoud van de Fashion app. Daarvoor heeft hij geruime tijd bij Mprise gewerkt in maatwerktrajecten.

Xperit is blij met Lenno als nieuwe collega, met zijn kennis en ervaring een hele mooie aanvulling in ons team. Wij wensen hem dan ook veel werkplezier en mooie uitdagingen!