• 21-09-2020
  • door Xperit
  • | Nieuws

Even voorstellen: Marieke Berting, projectmanager bij Xperit

Even voorstellen: Marieke Berting, projectmanager bij Xperit

Vorige week is onze nieuwe collega Marieke Berting gestart als projectmanager, graag stellen wij u aan haar voor.

Marieke heeft al meer dan 20 jaar veel verschillende rollen en functies bekleed binnen de Microsoft IT-wereld. Voor Xperit was zij senior consultant bij HSO Innovation, een global Microsoft partner op o.a. D365 Finance & Operations gebied, en projectmanager van diverse projecten binnen de Microsoft stack. Ook was ze daar Microsoft Certified trainer op de HSO Academy en heeft ze daar de PROSCI change management certificering behaald.

PROSCI change management is de door Microsoft omarmde methode voor het managen van de mens en organisatie zijde van IT-implementatietrajecten. Die zijde wordt vaak over het hoofd gezien bij de implementatie van ERP en andere IT-trajecten. In de praktijk merken we dat dit een niet te onderschatten belangrijke factor is in het behalen van de projectdoelen en overall project succes.

Voor HSO was ze actief als account- en projectmanager bij Tinx-IT een integrator van Business Central met diverse e-commerce systemen.

Wij zien in Marieke een hele mooie aanvulling op ons huidige team van Business Central Xperts en denken met haar nog succesvoller te kunnen zijn bij onze ERP-projecten. Wij wensen Marieke heel veel succes in haar nieuwe functie en natuurlijk ook heel veel werkplezier!