Idyn - ShipIT

 
ShipIT

Met ShipIT kunt u eenvoudig transportzendingen digitaal aanmelden uw vervoerders. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de verzendsoftware van Transsmart. Aan het Transsmart verzendsoftware platform zijn ruim 400 vervoerders gekoppeld. Het betreft nationale, internationale en wereldwijde vervoerders.

Voor uw distributieproces kunt u werken met verschillende vervoerders zoals DHL, UPS, FEDEX, TNT, PostNL, Royal Mail en Schenker. Ook kan het zijn dat u met een kleinere, gespecialiseerde of lokale vervoerder werkt, of misschien een combinatie van meerdere. Het grootste probleem is meestal dat ze allemaal hun eigen interface kennen. En niet alleen hebben ze hun eigen boekingssysteem of interface, ze hebben ook hun eigen etiketterings- en meldingssysteem. En als u al een van deze interfaces met uw ERP-systeem hebt geïntegreerd, is de kans groot dat u regelmatig bezig bent om die verbinding bij te werken. Voor bedrijven die van alle rompslomp of koerierinterfaces af willen, of bedrijven die willen overschakelen van het handmatig intoetsen van transportopdrachten naar een geïntegreerde setup, is ShipIT ontwikkeld. ShipIT is volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Business Central en Microsoft Dynamics NAV en ShipIT kent alle carrier-interfaces. ShipIT selecteert eenvoudig wat u wilt verzenden en boeken en drukt een label af, met één enkele klik.

Integratie met Business Central

Of u nu werkt met afzonderlijke verkooporders of gebruik maakt van magazijnzendingen, met één klik gaat u naar ShipIT. Optioneel kunt u de gewenste koerier selecteren of door tarieven en levertijden bladeren. Zodra uw transportorder klaar is, klikt u op 'Boeken & afdrukken' om deze te verzenden. Vanaf dit punt neemt ShipIT het over. Het enige dat u hoeft te doen, is het etiket op de doos plaatsen. Vanaf hier zal de koerier doen wat hij altijd deed, uw pakketten ophalen en bezorgen. Track & trace-koppelingen en statusupdates worden automatisch bijgewerkt in Business Central.

Transsmart

ShipIT is ontwikkeld samen met onze partner Transsmart. Transsmart is de toonaangevende logistieke gegevensprovider en richt zich op het stroomlijnen van communicatie tussen vervoerders en ERP-systemen. Transsmart kent honderden carrier-interfaces en biedt ons één eindpunt om mee te werken in Business Central. Dit maakt het schakelen tussen of het toevoegen van nieuwe providers super eenvoudig.

De verzendsoftware van Transsmart in combinatie met ShipIT maakt het gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering sneller, inzichtelijker en efficiënter.

Een korte introductie van ShipIT voor Microsoft Dynamics 365 Business Central.