Optimaliseren

Optimaliseren

Na de in gebruik name van uw Business Central houdt het voor ons niet op. Wij streven naar een langdurige samenwerking en denken graag met u mee hoe u ook in de toekomst het optimale uit uw bedrijfssoftware haalt. Mocht dit niet in de standaard software lukken dan beschikt Xperit over een development team en ook over een uitgebreid partnernetwerk. Met deze partners werken wij samen op projecten en wij weten welke apps van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Inmiddels rekenen wij meer dan 100 tevreden klanten tot onze klantenkring.
Business Central kan u helpen in de groei van uw bedrijf, ook Xperit denkt graag met u mee. Door onze jarenlange ERP-ervaring bij bedrijven uit uw branche zijn wij een uitstekende sparringpartner als het gaat om het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. 

Business Central Support

Wanneer het systeem live is wilt u graag optimaal gebruik blijven maken van uw bedrijfssoftware. Er zijn meerdere opties om u te blijven ondersteunen. Wij adviseren u dit te doen op basis van een Service Level Agreement (SLA). In een SLA spreken we een minimale responstijd af, hoe en wanneer wij dit registeren en wanneer wij het oplossen.
Wij maken gebruik van Microsoft Teams of Teamviewer. Hiermee kunnen wij een beveiligde verbinding leggen met uw pc. Op die manier kijken we op afstand op uw beeldscherm mee. Zo helpen wij u snel en gemakkelijk met alle vragen omtrent Business Central. Vrijwel iedere computer die op Windows draait beschikt inmiddels over MicrosoftTeams. Het gebruik van Teamviewer is gratis.

Updates

Het grote voordeel van Business Central SaaS is dat u niet meer voor grotere, soms kostbare upgrades komt te staan. Ieder half jaar is er een nieuwe update, u blijft altijd werken met de laatste versie. U bent verzekert van een altijd up-to-date en toekomstgericht platform dat eenvoudig is uit te breiden indien uw bedrijfsprocessen dat wensen. Met Azure, het cloud-platform van Microsoft, voldoen we aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan.
De updates worden met u ingepland en uitgevoerd door ons supportteam.

Power Platform

Microsoft Power Platform combineert meerdere applicaties van Microsoft: Power AppsPower BI en Power Automate (Flow). Met Power Apps bouwt u zelf zakelijke apps voor uw bedrijf. Power BI helpt u alle data in uw organisatie te visualiseren en analyseren. Met Power Automate kunt u werkstromen en andere terugkerende handelingen automatiseren. Met Power Platform worden deze 3 gecombineerd en versterken ze elkaar.

Business Intelligence

Met iedere nieuwe transactie genereert uw bedrijf meer gegevens dan ooit tevoren. Wij helpen u graag optimaal te profiteren van deze gegevens door te voorzien in een Business Intelligence tool die nodig is om snel waardevolle inzichten te krijgen in uw data. Met Power BI, onder deel van het Power Platform van Microsoft, kunt u dashboards creëren en inzien. Dit is eenvoudig te koppelen aan Business Central maar ook aan vele andere databronnen. Dit platform is geschikt voor iedereen binnen uw organisatie en zet alle beschikbare data om naar de gewenste informatie.