Implementeren

Implementeren

Minstens zo belangrijk als de keuze van uw bedrijfssoftware is de keuze voor de implementatiepartner. Zowel voor als tijdens de Microsoft Dynamics 365 Business Central implementatie heeft u een intensieve samenwerking. Xperit ziet zichzelf niet als leverancier maar als partner, wij ondersteunen u in het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Wij informeren u graag over onze ervaringen en referenties. Wij werken volgens een methodiek waarbij de implementatie wordt uitgevoerd in verschillende fasen. Iedere fase ronden we formeel met elkaar af. Maak kennis met de projectleider en informeer naar de consultants die worden ingezet. Ziet u hen samenwerken met de projectleden uit uw eigen team?

Project Management

Onze samenwerking begint eigenlijk al in het salesproces. Wij luisteren naar uw uitdagingen en brengen uw doelen in kaart. Dit is belangrijk voor het verdere project wanneer de keuze op Business Central en Xperit is gevallen.

De basis voor een succesvol project is het projectplan. In het projectplan wordt afgesproken wat we gaan doen en ook hoe we dat gaan doen. Dit geeft inzicht in wat er nodig is om uiteindelijk de doelstellingen te halen en resultaten te leveren. Hierin worden duidelijke afspraken vastgelegd en het geeft sturing aan uw ERP-project. Een goed projectplan geeft inzicht in de benodigde kosten, tijdsduur, kwaliteitsverwachtingen maar ook welke medewerkers nodig zijn om het project te realiseren en hoe besluitvorming plaatsvindt.

Business Central Training

We maken een plan hoe, door wie en wanneer de eindgebruikers opgeleid gaan worden. Om dit op een juiste manier te doen is het van belang dat in kaart is gebracht wie de eindgebruikers zijn en wat hun verantwoordelijkheden zijn. Training van de eindgebruikers vindt plaats volgens het ‘Train the Trainer’-principe, dat wil zeggen dat de eindgebruikers worden getraind door de kerngebruikers. Xperit ondersteunt hierbij maar in de regel wordt deze activiteit door de klant uitgevoerd.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de Microsoft ERP-wereld kan Xperit u begeleiden met het analyseren, inrichten en opzetten van uw Business Central omgeving. Partnership staat voorop en wij vinden het belangrijk dat u het maximale haalt uit uw business. Wij implementeren niet alleen maar denken mee in het optimaliseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Dit doen wij met een team van ruim 20 professionals met expertise in handels- en productieomgevingen.

Branchespecifieke productontwikkeling

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een compleet ERP-pakket voor groothandels- en productiebedrijven. Het helpt u uw bedrijf te automatiseren en uw sales, inkoop, operatie, boekhouding en voorraadbeheer te koppelen. Business Central geeft u de controle over financiën en vereenvoudigt de toelevering, productie en andere bedrijfsactiviteiten. Het blinkt uit in ondersteuning van uw logistiek: magazijn- en voorraadbeheer. En als dat nog niet genoeg is doen wij daar met het Xperit team graag een schepje bovenop met een eigen ontwikkelde extensies X/Suite, speciaal voor groothandels en productiebedrijven.

Azure Cloud Hosting

Azure, de cloud-omgeving van Microsoft biedt bedrijven veel voordelen. Er zijn geen investeringen in hardware meer nodig. U bespaart op onderhoud en implementeert voortaan razendsnel IT-oplossingen. Data binnen Azure Cloud kan wereldwijd worden opgeslagen.
Op basis van wet- en regelgeving is het in sommige gevallen vereist om de data op een bepaalde locatie op te slaan. Dankzij Azure is het mogelijk om zelf te bepalen waar uw (privacygevoelige) data staat. Daarnaast behoudt u de flexibiliteit en voordelen van cloudoplossingen.

Veilig in Azure
Met Azure voldoen we aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan.