Microsoft | Business Central | X/Manufacturing

Productiebedrijven

 

Dé oplossing voor productiebedrijven

X/Manufacturing

Met X/Manufacturing haal je een set aan functionaliteiten in huis die speciaal zijn ontwikkeld voor productiebedrijven. De extra functionaliteiten zijn door Xperit ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Zo krijg je als productiebedrijf een set aan extra mogelijkheden op het gebied van inkoop, verkoop en zijn er extra functies op het gebied van magazijn en productie.

X/Manufacturing is een geïntrigeerde oplossing. Gebruikers hebben op deze manier dezelfde ervaring wanneer zij werken met Business Central, de ERP-oplossing van Microsoft. Zo kunnen jouw gebruikers er gelijk mee aan de slag en haal je het beste uit twee werelden. 

 

Dé oplossing voor productiebedrijven

Voor en door productiebedrijven

Impact creëer je samen

De functionaliteiten die deel uit maken van X/Manufacturing komen tot stand door de vraag van productiebedrijven zelf. Onze ruime ervaring als branche- en Business Central specialist in combinatie met specifieke vragen vanuit de markt, maakt X/Manufacturing een krachtige oplossing.

Net als Business Central ontwikkeld X/Manufacturing zich continue door. Als afnemer van de oplossing profiteer je van deze continue doorontwikkeling. Zo kunnen jouw specifieke vragen en die van andere productiebedrijven onderdeel worden de totaal oplossing.

Voor en door productiebedrijven
E-Book

E-Book

Maak van je ERP-implementatie een succes

Het implementeren van een nieuwe ERP-oplossing is een behoorlijke impact. Voor beide partijen komt er veel bij kijken. Zeker als het niet je dagelijks werk is kunnen er veel vragen op poppen. Wij helpen je graag op weg met een gratis E-Book. Een handige gids die je antwoorden geeft bij de keuze van een ERP-oplossing

 

 

 

Referenties uit de productie