Microsoft | Business Central | X-Trade

Groothandels

 

Dé oplossing voor groothandels

X-Trade

X-Trade is een verzameling van functionaliteiten die specifiek zijn ontwikkeld voor groothandels. Het biedt extra mogelijkheden om basisgegevens te registreren, inzicht te krijgen in artikelhistorie en ook biedt het extra functionaliteiten op het gebied van ordermanagement. Zo kan je bijvoorbeeld slimmer omgaan met prijzen en kortingen.

De oplossing is geïntrigeerd in Business Central, de standaard ERP-oplossing van Microsoft. Op deze manier hebben gebruikers dezelfde ervaring wanneer ze werken met Business Central. Zo haal je het beste uit twee werelden en haal je het maximale uit je organisatie.   

Dé oplossing voor groothandels

Gemaakt voor en door groothandels

Impact creëer je samen

De functionaliteiten die deel uit maken van X-Trade komen tot stand door de vraag van groothandels zelf. Onze ruime ervaring als branche- en Business Central specialist in combinatie met specifieke vragen vanuit de markt maar X-Trade een krachtige oplossing.

Net als Business Central ontwikkeld X-Trade zich continue door. Als afnemer van de oplossing profiteer je van deze continue doorontwikkeling van X-Trade. Zo kunnen jouw specifieke vragen en die van andere groothandels onderdeel worden de totaal oplossing.

Gemaakt voor en door groothandels
Hoe optimaliseer ik mijn ERP als groothandel

Hoe optimaliseer ik mijn ERP als groothandel

E-Book

Wij begrijpen dat het optimaliseren en digitaliseren van je bedrijfsproces een stevige klus is waar veel bij komt kijken. In het gratis E-book: "Hoe optimaliseer ik mijn ERP als groothandel" helpen we je op weg en delen we handige tips waar je verder mee kunt. Een handige gids die je antwoorden geeft bij de keuze van een ERP-oplossing.

 

Referenties uit de groothandel