Xperit kiest voor partnerschap met Documizers

Xperit tekende deze week een partnerovereenkomst met Documizers, dé specialist op het gebied van documentautomatisering voor Business Central. Xperit kiest voor deze samenwerking om klanten een goed alternatief te bieden voor RDLC Reporting in Business Central. Lubbert van den Heuvel, directeur bij Xperit: “De inzet van Documizers’ documentoplossing gaat onze klanten veel geld en tijd besparen”.

hero pattern

Al 15 jaar zorgt Xperit ervoor dat Business Central naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de groothandel. Onderdeel daarvan is het samenstellen en verwerken van documenten als offertes, facturen, orderbevestigingen, inkoopopdrachten en pakbonnen. Lubbert: “De mogelijkheden hiervoor zijn in Business Central vrij beperkt, terwijl de wensen van onze klanten juist uitgebreider worden. Zo kwamen we uit bij Documizers”.

Documizers in aanvulling op Business Central

Lubbert legt uit dat het inrichten en opmaken van klant-specifieke documentlay-outs in Business Central complex en tijdrovend is. “Het kost onze consultants veel tijd: uren die wij liever besteden aan zaken waar we echt toegevoegde waarde leveren voor klanten.”

Documizers levert een documentgenerator, DocuFlow, die naadloos aansluit op Business Central. “Met deze add-on kunnen klanten documentensjablonen zelf beheren, wat hen minder afhankelijk van ons maakt”, zegt Lubbert. “Daarnaast zien documenten er professioneler uit, dus geen platte tekst, maar mooi opgemaakte documenten met hyperlinks, afbeeldingen en video’s.”

Het beste van twee werelden verenigen

Het mooie is, volgens Lubbert, dat klanten geen keuze hoeven te maken tussen de reporting-oplossing van Business Central en de documentgenerator van Documizers. “De twee kunnen naast elkaar bestaan. Voor eenvoudige standaard sjablonen gebruikt de klant Business Central. Zijn er aanvullende wensen? Dan schakelen ze over naar DocuFlow.”

Xperit stroomlijnt salesproces met DocuFlow

Naast partner wordt Xperit ook klant van Documizers. DocuFlow wordt ingezet om alle documenten en e-mails in het salesproces te professionaliseren en te stroomlijnen. Op deze manier wil Xperit de communicatie met klanten verbeteren en van het salesproces een geoliede machine maken, aldus Lubbert.
Lubbert van den Heuvel
Directeur
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Aan de slag met jouw documentenstroom?
Plan een afspraak

Wil jij jouw documenten stroomlijnen en professionaliseren? Ik kom graag met je in contact