• 22-11-2018
  • door Xperit
  • | Nieuws

Productiebedrijf X-Cel International kiest voor Xperit

Productiebedrijf X-Cel International kiest voor Xperit

Vanaf heden kan Xperit productiebedrijf X-Cel International verwelkomen als nieuwe klant. X-Cel International is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van maatwerk fotolijsten, passe-partouts en fotobehang voor de consumenten- en zakelijke markt.

Het bedrijf maakt momenteel gebruik van een verouderd boekhoud pakket wat niet meer voldoet aan de bedrijfsvoering en niet toekomstbestendig is. Henk Maassen, Eigenaar van X-Cel International: ‘’Wij wilden graag één integrale oplossing voor de optimalisatie van al onze bedrijfsprocessen. Al snel kwamen wij erachter dat o.a. de gebruiksvriendelijkheid van Microsoft Dynamics NAV ons de juiste oplossing kon bieden’’.

Juiste oplossing

Na een intensieve en effectieve selectieprocedure heeft X-Cel International gekozen voor Xperit. Ronald Evers, Sales Consultant bij Xperit: ‘’Na een aantal goede en constructieve gesprekken konden wij de mensen binnen X-Cel International ervan overtuigen dat onze oplossing precies aansloot bij de behoeften die leefden binnen X-Cel International. Daarnaast passen onze 2 bedrijven heel goed bij elkaar. Een goed voorbeeld hiervan is de maatschappelijke betrokkenheid van Henk bij zijn bedrijfsvoering. Zijn oog voor het wel en wee van zijn medewerkers en het extra stapje daarin zetten, zien wij ook terug bij Xperit. Ook Xperit, naast X-Cel, wil haar footprint achterlaten op deze wereld, door onder andere onder werktijd ruimte vrij te maken voor onze medemens die het wat minder hebben”.

Vertrouwen

De oplossing die Xperit bij X-Cel heeft aangeboden bevat onder meer de integrale bedrijfsoplossing van Microsoft Dynamics NAV, Document Management, Scanning en EDI (Electronic Data Interchange). Henk Maassen: “De expertise, het luisteren naar onze pijnpunten en de daarop volgende oplossingsrichtingen die Xperit aanbood, zorgde bij ons voor zeer veel vertrouwen in Xperit. Daarbij zijn het vriendelijke mensen die niet alleen naar de zakelijke kant kijken”.

Vanaf januari gaat Xperit al haar expertise inzetten om voor X-Cel International de juiste oplossing te implementeren. Op naar een zeer goede en prettige partnership tussen twee prachtige bedrijven!