hero pattern

Whitepaper

Whitepaper
Belangrijkste aandachtpunten voor de stap naar de cloud

In dit whitepaper zetten we zes belangrijke aandachtspunten voor je op een rij waar je rekening mee moet houden als je overweegt over te stappen naar Business Central.

Wat is Business Central?

Business Central is de belangrijkste ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Business Central, dat onderdeel uitmaakt van Dynamics 365, kun je bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren, waardoor ze efficiënter en beter op elkaar aansluiten. Het grote voordeel is dat je dit alles kunt doen vanuit de cloud, wat betekent dat je altijd en overal controle hebt over je organisatie.

Meer kennis & ervaring

Over Business Central

Naast ons whitepaper delen we regelmatig kennis over Business Central. Om te informeren en te inspireren. We begrijpen als geen ander dat de stap naar een nieuwe ERP-omgeving een grote is en impact heeft op jouw organisatie.

Ontdek meer

Blog 1

Blabla

Blog 2

Blabla

Blog 3

Blabla

Lubbert van den Heuvel
Managing Director
lvdheuvel@xperit.nl
0342-701040
Wil je meer weten over Business Central?
Plan een demo

Wil je meer weten over Business Central? We vertellen je er graag meer over! Tijdens een demo laten we je de belangrijkste functionaliteiten zien en beantwoorden we jouw vragen. Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.