Xperit - X/Quality

 
X/Quality

Uw organisatie is continu in beweging. Groei in klanten, producten en bestellingen, nieuwe medewerkers of veranderende processen. Zo kan het voorkomen dat iemand iets minder tevreden is en dit uit in een klacht. Dit is belangrijke informatie waar u van wilt leren. Klachtenregistratie is dan wenselijk, voor het registeren, beheren en analyseren. X/Quality is een door Xperit ontwikkelde tool voor klachtenregistratie. Geen complex klachtenmanagement systeem maar een app die volledig integreert met Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Hoe werkt X/Quality?

Een gebruiker dient rechtstreeks klachten in met behulp van een fact-box vanaf pagina’s binnen Business Central, zoals bijvoorbeeld een verkooporder. De klachten die geregistreerd zijn, zijn te bekijken vanaf een centrale plek, de klachtenpagina. Ook vanuit deze centrale plek zijn klachten te registreren waar een koppeling gemaakt kan worden met bijvoorbeeld de betreffende verkooporder. Binnen X/Quality kent een kwaliteitsmanager codes toe aan een klacht, onderverdeeld in een klacht-, oorzaak- en preventiecode. Monitoring van de afhandeling is mogelijk door een status aan de klacht toe te kennen.

X/Quality is een door Xperit ontwikkelde eenvoudige maar effectieve app om alle klachten over producten, bestellingen en meer af te handelen.