Xperit - X/EDI

 
X/EDI

Automatische elektronische integratie van uw klanten, leveranciers en partners in Microsoft Dynamics Business Central. Transportorders, facturen, rapporten of andere informatie - de mogelijkheden van EDI zijn bijna onbeperkt.
X/EDI in combinatie met de Anveo EDI Connect software biedt alle benodigde componenten: EDI-dataconvertor, een EDIFACT/XML-assistent en dataoverdracht.

Ervaar een perfecte interactie met Microsoft Dynamics: X/EDI is een 100%-oplossing in Microsoft Dynamics 365 Business Central, zodat u profiteert van volledige integratie tijdens de installatie, bij aanpassingen en de verwerking van data.

Connectie met Transus

Xperit heeft veel ervaring met het implementeren van EDI bij haar klanten en combineert X/EDI, de volledig binnen ERP geïntegreerde EDI-oplossing, bij voorkeur met de EDI-diensten van Transus. Onderdeel van X/EDI is een uitgekristalliseerde set van berichten die volledig aansluit met de interface aan de kant van Transus waardoor gebruikers na installatie en inrichting van de software meteen in staat zijn om berichten uit te wisselen met de ruim 60.000 bedrijven die al op het netwerk van Transus zijn aangesloten. Mocht een klant of leverancier nog niet eerder zijn aangesloten terwijl men wel EDI-ondersteunt dan realiseert Transus de nieuwe aansluiting zonder extra kosten. 

X/EDI is de combinatie van de Anveo EDI Connect software met de door Xperit ontwikkelde interface met Transus. Met de aanschaf van X/EDI en een abonnement bij Transus bent u verzekerd van een bewezen en betaalbare oplossing en krijgt u niet te maken met extra investeringen als nieuwe handelspartners aangesloten moeten worden.

Real-time inzicht
U verkijgt live inzicht in uw EDI-berichtenverkeer. Het is zelfs mogelijk online berichten te corrigeren en om ze daarna te versturen. EDI-berichten worden 90 dagen bewaard in de cloud.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van EDI binnen NAV of Business Central voor uw bedrijf neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom Leev koos voor X/EDI in combinatie met Transus

‘Transus zorgt voor duidelijk zicht op de orderstroom’ Kees Leenhouts – Accountmanager (Sales) Leev