Continia - Document Output

 

Transparante werkstroom voor documenten

U kunt documenten zoals facturen, creditnota's en herinneringen direct vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Central verzenden naar uw klanten, in een geautomatiseerd distributieproces voor documenten en rapporten.

Als u rapporten verzendt via Continia Document Output 365, krijgt u een duidelijk overzicht van alle documenten. Dit overzicht geeft aan wie documenten per e-mail wil ontvangen en wie ze op papier wil hebben. Hier kunt u bepalen of u alle documenten tegelijk in batches wilt verwerken, of alleen geselecteerde documenten.

 
Ontwerp uw eigen e-mailsjablonen

Ontwerp uw eigen sjablonen met behulp van de HTML-editor. U kunt bedrijfslogo's en campagnebanners opnemen en bestanden en documenten bijvoegen.U kunt ook mergevelden gebruiken om automatisch informatie in te vullen, zoals de naam van de afzender, de naam van de klant, het e-mailadres, enzovoort. Als uw e-mailsjablonen zijn ingesteld, hoeft u alleen nog het gewenste rapport te selecteren en u bent klaar.

Informatie direct bij de hand

Met Continia Document Output 365 heeft u altijd een duidelijk overzicht omdat alle activiteiten worden vastgelegd. Unieke infovakken, bijvoorbeeld op de klantenkaarten, bieden informatie over de ontvangers van e-mail, toegang tot het e-mailregister en een overzicht van de documenten. De infovakken in verkoopoffertes en verkooporders bieden informatie over de ontvangers van e-mail en toegang tot het e-mailregister. Met deze infovakken heeft u een helder overzicht van uw rapporten en e-mailactiviteiten. Na verzending worden de documenten gemarkeerd als verzonden. Ze verdwijnen uit het overzicht en verschijnen in het register.

Samenwerking met Xperit

Continia werkt met een groot netwerk van partners om ervoor te zorgen dat klanten hun producten optimaal kunnen gebruiken. Bij de installatie en configuratie van deze oplossingen wordt altijd een partner ingezet. Xperit is een partner van Cortinia en helpt u graag verder!