Over ons

Wat doet Xperit?

Xperit Solutions BV, zo heten we voluit. Noem ons een softwareleverancier, al is dat wat kort door de bocht. We leveren niet alleen, we ontwikkelen en helpen ondernemers slimme software implementeren. Zo maken we bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat doen we bijvoorbeeld met Microsoft Dynamics NAV.

Wie is Xperit?

Dat is wat we doen. Maar wie zijn we? Ons DNA bestaat niet uit X en Y of nulletjes en eentjes, al zou u dat misschien denken. De drie belangrijkste letters uit het alfabet zijn voor ons de E, de R en de P. Dat staat voor Enthousiast, Resultaatgericht en Professioneel. Onze consultants hebben naast een flinke dosis kennis namelijk ook een gezond arbeidsethos in huis. We denken mee, we doen het samen. Wilt u plezierig zakendoen? Dat gaat bij ons helemaal lukken.

Wie bent u?

Tot zover de belangrijkste letters. Het belangrijkste woord in ons vocabulaire: help. Als het u alleen niet lukt, komen wij in actie. Wilt u processen in uw bedrijf optimaliseren, maar weet u niet hoe? Maak dan gebruik van onze expertise. Want ERP staat ook voor Enterprise Resource Planning. En daarin hebben we bij Xperit meer dan tweehonderd jaar ervaring. Meer weten? Bel ons!