Xperit op het Business Software Event

Op donderdag 28 september zal Xperit onderdeel uitmaken van het Business Software Event in Barneveld. Veel bedrijven uit de industrie en handel staan voor grote uitdagingen. Neem bijvoorbeeld de veranderende wensen en behoefte vanuit de klant, of de toenemende concurrentie. Om als bedrijf optimaal te presteren en de gewenste groei en kwaliteit te bereiken, is slimme business software voor deze maakindustrie van groot belang.

Dit jaar heeft het event als thema: ‘Business Software voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’. De noodzaak van ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT staan centraal. Op dit event zullen vragen als: ‘Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op de toekomst?’ of ‘Wat zijn de trends en ontwikkelingen en hoe vertaal ik deze naar de praktijk?’ beantwoord worden en worden er oplossingen geboden om direct aan de slag te gaan met deze uitdagingen.

Tijdens dit event beantwoorden wij graag uw vragen over onze software. Bij Xperit denken wij niet alleen vooruit, maar denken we vooral met u mee. U weet hoe uw bedrijf werkt, wij kennen de software. Xperit heeft een leuke en enthousiaste club professionals met een flinke dosis knowhow. Wij werken hard aan de optimalisatie van uw business.

Wilt u meer grip op uw interne processen en uw bedrijf voorbereiden op de toekomst? Kom ons dan op donderdag 28 september bezoeken op stand nummer 80 op het Business Software Event 2017.