Blog: Terugblik op 2017

Geschreven door Lubbert van den Heuvel – 11-01-2018

Achterom kijken is niet mijn favoriete bezigheid, ik kijk liever vooruit. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar is het toch goed om even terug te kijken. Voor ik kort met u terugblik op 2017, wens ik u eerst alle goeds voor het nieuwe jaar toe. Een nieuw jaar ligt voor ons. Een nieuw jaar, een leeg blad met nieuwe kansen. Kansen voor Xperit, maar ook kansen voor u, kansen voor ons allemaal!

Bijzonder jaar

We kijken terug op het jaar 2017. Een jaar dat ook voor Xperit als een bijzonder jaar de boeken in gaat. We verruilen ons pand aan de Anthonie Fokkerstraat 14a voor een kantoor aan de Anthonie Fokkerstraat 39a. Van een bovenverdieping verhuisden we naar een echt kantoor. Een kantoor met goede werkplekken en een representatieve presentatieruimte. Een kantoor dat volop ruimte biedt voor groei en ontwikkeling van onze organisatie.

Opening

De opening van het nieuwe kantoorpand, in aanwezigheid van wethouder van den Hengel en olympisch kampioene Anna van der Breggen, was een hoogtepunt zo aan het begin van het jaar.  In alle eenvoud en bescheidenheid vertelde Anna haar verhaal. Een belangrijk element in dit verhaal was ‘Samen’. Wil je iets bereiken dan moet je het samen doen. Een mooie les voor ons als Xperit, maar ook voor alle bezoekers. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dat geldt niet alleen in de wielersport, maar dat geldt voor ons allemaal, zowel zakelijk als privé.

Groei

Als organisatie mochten we een groei doormaken. Ondanks het feit dat een aantal mensen de Xperit organisatie heeft verlaten mochten we in het achterliggende jaar groeien van 13 naar 15 medewerkers en met ingang van 1 februari 2018 komt medewerker 16 ons team versterken.

Versterking


Naast de personele versterking was er ook een versterking op het productenvlak. Door een partnership met Taskletfactory uit Denemarken versterken we onze propositie op het gebied van de ondersteuning van de logistieke processen.

Ook de samenwerking met Navipartner uit Denemarken levert een bijdrage aan deze versterking. Dankzij de samenwerking met verschillende partners heeft Xperit haar productportfolio en positie binnen het segment van handels- en productiebedrijven sterker gemaakt. Dit is goed, zowel voor het verwerven van nieuwe klanten als voor de bestaande klanten.

Nieuw marktsegment

Naast de versterking van het bestaande marktsegment heeft Xperit het portfolio uitgebreid met een nieuw marktsegment, de markt van de musea en de attractieparken. In 2018 zal er een verdere invulling aan dit marktsegment worden gegeven.

Terugblikkend op 2017 zie ik dat er veel is gebeurd. In 2017 zijn er stevige fundamenten gelegd, fundamenten om op door te bouwen. Doorbouwen op de gelegde fundamenten, dat is wat we in 2018 graag doen, voor u en met u!

Ook in 2018 kunt u weer op ons rekenen, mogen we ook op u rekenen?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze blog of heb je suggesties rondom dit thema voor een volgende blog? Neem contact met ons op!