Projectmanager

Projectmanager

Projectmanager

Met jouw ervaring weet jij elke project tot een succes te maken. Jij stelt voor elk project heldere doelen, maakt afspraken over de scope, de planning en het gestelde budget samen met de klant. Tijdens het project hou jij het overzicht over de voortgang, je coördineert taken binnen het projectteam en je bent dé gesprekspartner voor onze klant, collega’s en andere stakeholders.

Herken je jezelf?

Jij bent die ervaren projectmanager met ijzersterke communicatieve vaardigheden die elke project, samen met het team, tot een succes maakt.

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting bedrijfskundige informatica, bedrijfseconomie of een soortgelijke richting.
 • Jij hebt een aantal jaar relevante werkervaring opgedaan in project management, bij voorkeur in een Microsoft Dynamics 365 Business Central/CRM omgeving.
 • Kennis en affiniteit met de branches groothandel en productiebedrijven? Dat is een absolute pré.
 • Je hebt ijzersterke communicatieve skills en je bent een echte teamplayer. Jij weet samen met de klant en jouw team elk project tot een goed einde te brengen.
 • Andere eigenschappen waarin jij jezelf herkent zijn: analytisch, omgevingsbewust, plannen, organiseren, resultaatgericht en daadkrachtig.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling en schriftelijk.

Wat ga je doen?

Voor, tijdens en na het project ben jij degene die alles in goede banen leidt. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van de projecten bij onze klanten.

Jij bent de gesprekspartner voor onze klanten en weet de doelstellingen van de klant te vertalen in concrete projecten met een kop- en een staart. Onderdelen van een project zijn onder andere de scope, planning en het budget. In jouw rol adviseer je klanten en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de optimalisatie van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering.

Samen met een team van functioneel- en technisch consultants zorg jij voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen bij onze klanten. Dit doe je door het begeleiden van succesvolle implementaties van Microsoft Business Central applicaties. Als teamplayer weet jij het team te motiveren het maximale uit het project te halen.

Jij begrijpt als geen ander dat er tijdens een project wijzigingen kunnen voorkomen. Op dat moment stel je prioriteiten en durf je besluiten te nemen. Je rapporteert proactief over de voortgang naar onze klant en het management van Xperit.

Dit mag je van ons verwachten

Jij gaat werken bij een snel groeiende Microsoft Business Central partner met ambitie. Wie bieden je een verantwoordelijke functie waarbij jij de vrijheid en zelfstandigheid hebt om de functie zelf vorm te geven.

 • Je krijgt een salaris die past bij je ervaring en waar jij blij van wordt.
 • Om deze functie goed uit te oefenen bieden we je een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Ook zijn er vergoedingen voor thuiswerken.
 • Hybride werken is niet meer dan normaal in deze tijd. Jij bent zelfstandig bij het indelen van je werkweek: bij de klant, op kantoor of thuis.
 • Wij doen meer dan werken. We organiseren meerdere uitjes per jaar om van elkaar te leren en om lol te hebben.
  • Een maandelijkse X-Meeting waarbij we elkaar bijpraten over de ontwikkelingen bij Xperit.
  • Borrels, dinertjes en feestjes het hele jaar door om vooral heel veel lol met elkaar te hebben. 
  • CrossFitt lessen op de vrijdagochtend.
  • En natuurlijk vieren we succesvolle project bij onze klanten.
 • Xperit is onderdeel van de Axelio Groep, een financieel gezonde organisatie met verschillende expertises van het Microsoft portfolio.

Solliciteren

Zie jij jezelf hier helemaal werken? Dat is mooi, dan zoeken we jou! Stuur je CV en je motivatie naar ons via deze link.

Over Xperit – onderdeel van de Axelio Groep

Xperit is een snelgroeiende Microsoft partner met veel ambitie. Samen met een professioneel en enthousiast team van Microsoft Business Central experts, functioneel- en technisch consultants en sales- & marketingprofessionals gaan wij voor 100% succesvolle ERP-implementaties en bouwen wij gezamenlijk aan goede, langdurige klantrelaties. 

Xperit is onderdeel van de Axelio Groep. Een groep van Microsoft-partners met veel ambities voor onze klanten en onze eigen organisatie.