Senior Project Manager Operations

Senior Project Manager Operations

Senior Project Manager Operations

Heb jij een passie voor ERP-oplossingen (SaaS) en ben jij een kei in Projectmanagement? Wij zoeken een ervaren Senior Project Manager Operations met ijzersterke communicatieve vaardigheden die elk project van Xperit, samen met ons enthousiaste team, tot een succes maakt. Als Senior Project Manager Operations ben je voornamelijk gericht op het opleveren en uitvoeren van complexe projecten ten behoeve van onze klanten, alsmede het verstevigen van de Projectmanagement discipline binnen Xperit.

Je werkt samen met interne en externe belanghebbenden om een ​​naadloze service-implementatie-ervaring te creëren voor klanten die live willen gaan op Microsoft Business Central. Dit doe je door gebruik te maken van je ervaring in het implementeren en integreren van systemen middels uitstekende projectmanagementvaardigheden. Senior Project Manager Operations is een gevarieerde en hands-on rol waarin je taken variëren van het bespreken van de strategische richting van een project aan de ene kant tot borgen van een succesvolle project uitvoering aan de andere kant.

Ben jij die verbinder die draagvlak creëert op alle niveaus, van operationeel tot aan de directietafel? En ben jij op zoek naar een baan met inhoud, verantwoordelijkheid en afwisseling.

Solliciteer dan nu bij Xperit!

Herken je jezelf?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting bedrijfskundige informatica, bedrijfseconomie of een soortgelijke richting.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als manager met het succesvol afronden van (ERP) ICT-projecten, bij voorkeur in Microsoft Dynamics 365 Business Central.
 • Je beschikt over en coachende en ondersteunende stijl van leidinggeven.
 • Andere eigenschappen waarin jij jezelf herkent zijn: analytisch, omgevingsbewust, plannen, organiseren, resultaatgericht en daadkrachtig.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling en schriftelijk.

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij een snelgroeiende Microsoft Business Central partner met ambitie. We bieden je een verantwoordelijke functie waarbij jij de vrijheid en zelfstandigheid hebt om de functie zelf vorm te geven.

Als Senior Project Manager Operations schakel je makkelijk tussen hands-on en aansturend werken. Samen met een team van functioneel- en technisch consultants, alsmede derde partijen, zorg jij voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen bij onze klanten. Dit doe je door het bouwen van relaties, efficiënte communicatie en het adviseren -en begeleiden van succesvolle implementaties van Microsoft Business Central applicaties die het beste past bij de zakelijke behoeften van onze klanten. Als teamplayer weet jij het team te motiveren het maximale uit het project te halen. Jij begrijpt als geen ander dat er tijdens een project wijzigingen kunnen voorkomen. Op dat moment stel jij prioriteiten en durf jij besluiten te nemen. Je rapporteert proactief over de voortgang naar onze klant en het management van Xperit.

Voor, tijdens en na het project ben jij degene die alles in goede banen leidt. Jij bent en voelt je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van de projecten bij onze klanten. Jij bent de gesprekspartner voor onze klanten en weet de doelstellingen van de klant te vertalen in concrete projecten met een kop- en een staart. Onderdelen van een project zijn onder andere de scope, planning, budget en klanttevredenheid. In jouw rol adviseer jij klanten en geef jij gevraagd en ongevraagd advies over de optimalisatie van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering.

Je komt te werken binnen een down to earth werkomgeving, waarbij je een divers takenpakket krijgt met veel verantwoordelijkheid. Tevens werk je mee aan het uitbouwen van een gedegen Project Management organisatie, waarbij jij jouw bijdrage levert aan interne procesverbeteringsinitiatieven om ons bedrijf te helpen groeien.

Dit mag je van ons verwachten

 • Je krijgt een salaris dat past bij je ervaring en waar jij blij van wordt.
 • Om deze functie goed uit te oefenen bieden we je een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Ook zijn er vergoedingen voor thuiswerken.
 • Hybride werken is niet meer dan normaal in deze tijd. Jij bent zelfstandig bij het indelen van je werkweek: bij de klant, op kantoor of thuis.
 • Wij doen meer dan werken. We organiseren meerdere uitjes per jaar om van elkaar te leren en om lol te hebben.
  • Een maandelijkse X-Meeting waarbij we elkaar bijpraten over de ontwikkelingen bij Xperit.
  • Borrels, dinertjes en feestjes het hele jaar door om vooral heel veel lol met elkaar te hebben. 
  • CrossFitt lessen op de vrijdagochtend.
  • En natuurlijk vieren we succesvolle project bij onze klanten.

Xperit is onderdeel van de AXELIO-groep, een financieel gezonde organisatie met verschillende expertises van het Microsoft portfolio.

Solliciteren

Zie jij jezelf hier helemaal werken? Dat is mooi, dan zoeken we jou! Stuur je CV en je motivatie naar ons via deze link.

Over Xperit – onderdeel van de AXELIO-groep

Xperit is een snelgroeiende Microsoft- partner met veel ambitie. Samen met een professioneel en enthousiast team van Microsoft Business Central experts, functioneel- en technisch consultants en sales- & marketingprofessionals gaan wij voor 100% succesvolle ERP-implementaties en bouwen wij gezamenlijk aan goede, langdurige klantrelaties. 

Xperit is onderdeel van de AXELIO-groep. Een groep van Microsoft-partners met veel ambities voor onze klanten en onze eigen organisatie.