Xperit-team

 • Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel Partner

  “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van”

  In het kort

  Ik ben Lubbert van den Heuvel, de man van Marieke en de vader van drie dochters; Gerlisa, Elsaly en Anne-Fleur. In 2008 was ik een van de founding partners van Xperit. Toen, maar ook nu ben ik met passie betrokken. Vooral bij marketing & sales: binnen Xperit ben ik verantwoordelijk voor die afdeling.

  Missie

  Ik heb één centrale, persoonlijke missie: “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Zo wil ik in het leven staan. Niet alleen privé, ook in mijn werk bij Xperit geeft ik daar invulling aan. Sterker nog: ik loop er het vuur voor uit mijn sloffen. Ook in mijn vrije tijd drijft die missie me. Zo ben ik politiek actief voor ChristenUnie en voel ik me zeer verwant met organisaties als Compassion en de 4e Musketier. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen onrecht. De wereld mooier maken; dat is hét voor mij. En het mooie is: vaak zit dat 'm in de kleine dingen!

 • Wim de Bruin
  Wim de Bruin
  Wim de Bruin Partner

  "Ik vind het een mooie uitdaging om samen met collega's nieuwe kansen te ontdekken en benutten"

  Inspiratie

  Ik ben Wim de Bruin. Tijdens mijn werk ben ik graag bezig op het snijvlak van business en techniek. Daar haal ik iedere dag inspiratie uit. Enerzijds richt ik me op de wensen van klanten en gebruikers. Die vertalen we graag in mooie oplossingen, zodat zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Anderzijds ontdek en benut ik samen met collega's nieuwe kansen in de wereld van IT. Die is namelijk constant in beweging. Uiteindelijk leidt het werk op dat snijvlak tot iets heel moois: slimme en efficiënte softwareoplossingen.

  Thuis

  In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in en om het huis. Ik geniet van het bereiden van een mooie en lekkere maaltijd. Daar lust ik graag een bijpassende wijn bij. Die nuttig ik graag samen met mijn gezin.

 • John Kamphuis
  John Kamphuis
  John Kamphuis Manager Backoffice

  ''Alles zo goed mogelijk organiseren om samen met de klant te kunnen scoren. Dat is het doel!''

  Voetbal

  Ik ben John Kamphuis. Samen met mijn vrouw geniet ik van onze zoon en drie dochters. Voetbal is mijn passie. Voetballen heb ik zelf jaren mogen doen en nu mag ik als trainer/coach de spelers helpen om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

  Backoffice

  Bij Xperit mag ik op de achtergrond de ballen in de lucht houden als manager backoffice. We proberen onder andere de collega’s optimaal te faciliteren, zodat zij zich volledig op de klanten kunnen concentreren om goede oplossingen voor hun te creëren. Alles zo goed mogelijk organiseren om samen met de klant te kunnen scoren. Dat is het doel!

 • Ronald Evers
  Ronald Evers
  Ronald Evers Sales Consultant

  "Mag ik u helpen met het optimaliseren van uw business?"

  Sportief

  Ik ben Ronald Evers, getrouwd en vader van 3 sportieve en energierijke dochters. Na jaren op hoog amateurniveau te hebben gevoetbald, ben ik momenteel trainer bij Sparta Nijkerk. Zowel in mijn sportbeleving als in mijn werk breng ik een gezonde dosis ambitie, drive en beleving mee.

  Partnership

  Mijn doel als (New Business) Sales Consultant is nieuwe klanten enthousiast maken voor Microsoft Business Central als de verzamelplaats en het control centre voor al hun cruciale informatie. Deze informatie heeft namelijk veel waarde voor hun onderneming. Graag wil ik ze helpen ontdekken hoe zij deze waarde daaruit kunnen creëren. Een logisch gevolg hiervan is het aangaan van een langdurig partnership. Mag ik u helpen met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering?

 • Rosita Stolwijk
  Rosita Stolwijk
  Rosita Stolwijk Marketing Manager

  "Mijn keywords: communiceren, analyseren en optimaliseren"

  Ik ben Rosita Stolwijk, moeder van 2 zoons en getrouwd met Bart. Naast mijn werk bij Xperit Solutions ben ik liefhebber van voetbal en actief binnen Sparta Nijkerk. Ik kijk graag bij mijn zoons maar ook bij het Eerste elftal. Binnen de club ben ik verantwoordelijk voor de website en alles wat daarmee te maken heeft. Ik kijk graag Netflix-series en zing wekelijks recente hits in een 5-stemmig popkoor.

  Mijn uitdaging

  1 september 2019 ben ik het Xperit-team komen versterken en verantwoordelijk voor de Marketing. Mijn doel is om Xperit verder te helpen in de groei van hun business. Dit doe ik in nauwe samenwerking met directie en sales. Hoe kan ik bedrijven bereiken met relevante informatie en op welke manier kan ik hen overtuigen dat Xperit dé partner is voor een langdurige samenwerking? Dit alles om hen met onze producten en diensten te blijven ondersteunen in hun bedrijfsvoering. 

 • Marieke Berting
  Marieke Berting
  Marieke Berting Projectmanager

  "Zowel technische zijde als mens zijde van een project zijn even belangrijk voor projectsucces!"

  Ik ben Marieke Berting, projectmanager bij Xperit sinds september 2020.  Al meer dan 20 jaar actief in de ICT in verschillende rollen waaronder consultancy, accountmanagement en projectmanager, en nu dus bij Xperit als projectmanager voor Business Central en e-commerce projecten.

  Rol bij Xperit

  Het voorbereiden, uitvoeren en managen van projecten in de breedste zin van het woord, alles wat bij projecten komt kijken, en het zo goed mogelijk faciliteren en aansturen van het team van specialisten zodat zij hun werk het beste kunnen uitvoeren. Zo kan ik het beste uit mijn teamleden halen, en krijgt de klant de beste waarde terug voor zijn investering in ERP. Naast het op tijd en binnen budget opleveren van projecten vind ik het heel belangrijk om ook aandacht te hebben voor de veranderkant en menszijde van projecten. Immers als die mensen het systeem niet gaan adopteren of gebruiken, dan haal je niet het optimale rendement uit je investering. Hoe eerder de 'Speed of adoption' is gerealiseerd, hoe eerder je als klant je investering terugverdient!

  Passies

  In mijn vrije tijd hou ik me bezig met outdoor (water) sporten als windsurfen, zeilen en kajakken. Verder ook nog met landschapsfotografie, muziek luisteren, concerten bezoeken en gitaarspelen. Mijn  Telecaster is mijn favoriete gitaar vanwege het volle gruizige en energieke gitaargeluid wat er uit deze oergitaar komt via mijn buizenversterker.

 • Jelle van Dommelen
  Jelle van Dommelen
  Jelle van Dommelen Manager Development & Support

  "Pas wanneer mijn klanten tevreden zijn, ben ik dat ook"

  Specifieke wensen

  Ik ben Jelle van Dommelen, verantwoordelijk voor het aansturen van het technische- en support team. Het mooie aan mijn werk bij Xperit is dat ik klanten blij kan maken. Door met de klant te sparren en goed door te vragen, kom ik erachter wat specifieke wensen en/of problemen zijn. Vervolgens zorg ik dat er een oplossing komt. Daardoor werken mijn klanten uiteindelijk beter en efficiënter. Pas wanneer zij tevreden zijn, ben ik dat ook.

  Eerst sporten

  Voor een optimale prestatie op mijn werk ga ik 's ochtends vaak eerst sporten. Zo kom ik fit bij de klant aan. Andere hobby’s zijn reizen, motorrijden en in het weekend hou ik van een goed glas rode wijn..

 • Peter Leurink
  Peter Leurink
  Peter Leurink Technisch Consultant

  ''Sparren met consultants en klanten om mooie functionaliteit te bedenken''

  Tafeltennis

  Mijn naam is Peter Leurink. Ik ben 42 jaar en geboren en getogen in Epe. Ik woon hier samen met Sabine en onze twee kinderen Bram en Noor. In mijn vrije tijd beoefen ik de sport tafeltennis, maar ook barbecueën en tuinieren doe ik graag. Bij goed weer rij ik graag op de motor.

  Honderd procent

  In 2000 ben ik in aanraking gekomen met Navision, het huidige Business Central. Door de goede ervaring met deze software heb ik dit ook niet meer los gelaten. Als ontwikkelaar 'sparren met consultants en klanten om mooie functionaliteit te bedenken en te maken blijft altijd een leuke, maar nodige uitdaging. Ik ga voor de 100% en zorg ervoor dat de klanten tevreden zijn.

 • Michiel de Gooijer
  Michiel de Gooijer
  Michiel de Gooijer Technisch Consultant

  Liefhebber van podcast, documentaires en Formule 1. Gaat graag op reis naar het onbekende, de plekken waar de rest niet heen gaat. Probeert een duurzamere levensstijl te creëren in huis.

 • Geert Kraaijeveld
  Geert Kraaijeveld
  Geert Kraaijeveld Functioneel Consultant

  "Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar nieuwe inspiratie"

  Trots

  Ik ben Geert Kraaijeveld. Ik ben trots op mijn vrouw Nelleke, onze dochter Mathilde en zoon Jochem. In mijn vrije tijd maak ik graag reizen en drink ik graag een rood wijntje. Of ik lees een goed boek, terwijl ik luister naar muziek op de achtergrond.

  Soepele bedrijfsprocessen

  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Dat geldt ook voor mijn werk. Bedrijfsprocessen moeten soepel verlopen, want uw klanten verwachten kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar help ik u graag bij. Samen stemmen we de software af op die processen. Zo bedient u uw klanten uiteindelijk nog beter!

 • Gijs van Os
  Gijs van Os
  Gijs van Os Functioneel Consultant

  "Ik vind het geweldig als medewerkers van de klant enthousiast worden"

  Natuur

  Ik ben Gijs van Os. Man van Jannie, vader van Annemarie en Robert. Naast mijn werk ben ik graag samen met anderen. Daar geniet ik van: samenzijn met andere mensen. Zo fiets ik graag samen met mijn vrouw in de natuur van Twente. Daarnaast heb ik plezier in hardlopen en mountainbiken. Tijdens vakanties ben ik graag met mijn gezin in de Alpen.

  Werkervaring

  In mijn werk heb ik veel belangstelling voor de optimalisatie van processen. Die optimalisatie doe ik niet aan de hand van de modernste snufjes, maar juist aan de hand van bestaande middelen. Ik kijk graag wat er mogelijk is met beschikbare standaardfunctionaliteiten. Daarin vind ik de uitdaging. Bij Xperit doe ik dat samen met de klant. Daar ben ik blij om. Ik vind het geweldig om te zien hoe medewerkers van de klant aan het project werken, enthousiast worden en met creatieve oplossingen komen. Zo worden vragen die onoplosbaar lijken, opgelost. Mijn uitgebreide werkervaring bij verschillende operationele bedrijven helpt me daarbij.

 • Rick Kiewiet
  Rick Kiewiet
  Rick Kiewiet Functioneel Consultant

  “Business Central voor u laten werken, dat is mijn doel”

  Ik ben Rick Kiewiet, 35 jaar oud, en geniet samen met Anet van onze zoontjes Faas en Abe. Naast een liefde voor voetbal zijn autosport en fotografie mijn grote passie. Zo ben ik als fotograaf werkzaam bij onder andere de 24 uur van Le Mans en het DTM. Daarnaast ben ik voor meerdere (Britse) websites eindredacteur European Motorsport.

 • Judith Honhoff
  Judith Honhoff
  Judith Honhoff Functioneel Consultant

  "Mensen willen van nature zo productief mogelijk zijn, de uitdaging voor mij is om software hierin een rol te laten spelen."

  Het leuke van mijn job is dat ik samen met de klant probeer processen binnen hun bedrijf zoveel mogelijk te automatiseren en te optimaliseren. Hierdoor kunnen werknemers werkzaamheden gaan verrichten waarin ze het beste tot hun recht komen. Tijdens dit proces heeft iedere klant zijn eigen wensen, behoeften en verwachtingen, wat voor een extra uitdaging zorgt om het project naar tevredenheid op te leveren.

  Ontspanning
  Ik kan écht genieten wanneer ik omringd ben door vrienden en familie. Gezellig gesprekken voeren tijdens het BBQ-en of spelletjes spelen zijn aan mij wel besteed. Daarnaast ga ik graag kamperen, lekker lezen voor mijn vouwwagen, genieten van de rust en de natuur en karakteristieke plaatsen bezoeken.
   

 • Koen Veenstra
  Koen Veenstra
  Koen Veenstra Functioneel Consultant

  "Met de klant zo efficiënt mogelijk processen inrichten"

  Ik ben Koen Veenstra en sinds 1 april 2020 functioneel consultant bij Xperit. Ik krijg er energie van om samen met de klant processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Tijdwinst voor de klant opleveren door slimme oplossingen te combineren is daarin het streven.

  Actief bezig zijn

  In mijn vrije tijd ga ik graag op een actieve reis. Wintersport in de bergen of surfen in de zomer, stilzitten is er voor mij niet bij. In het weekend speel ik hockey of ga ik naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast poker ik ook graag. De analytische benadering en het maken van de juiste beslissing door historische data snel te interpreteren maken dit een heel dynamisch en interessant spel.
   

 • Bart Mestrum
  Bart Mestrum
  Bart Mestrum Functioneel support consultant

  "Al bijna 30 jaar ligt mijn passie in Navision/Business Central"

  Levensgenieter

  Mijn naam is Bart Mestrum, getrouwd met Mieke, trotse vader van twee prachtige dochters en woonachtig in Tegelen (Limburg). Ik houd van een gezellig feestje, trek er regelmatig op uit en ben graag in gezelschap.
  Hobby’s: wandelen, tuinieren, auto’s en autosport, reizen (stedentrips), film en theater.
  Kortom ben een positieve levensgenieter en probeer altijd een goede balans te creëren tussen hard werken en genieten in vrije tijd.

  Navision/Business Central

  Mede door de gebruikersvriendelijkheid, effectiviteit en de eenvoud van de software, ligt alweer bijna 30 jaar mijn passie in Navision en tegenwoordig in Business Central! Ik ben 25 jaar elders werkzaam geweest als applicatiebeheerder (functioneel/technisch) en sinds 2017 bij Xperit in de functie van Business Central/Navision Functioneel support consultant.
  Mijn belangrijkste taken zijn dan ook om onze klanten snelle en doeltreffende ondersteuning te bieden, natuurlijk samen met het gehele Xperit Team, voor alle Business Central/Navision vragen en add-ons. Verder ben ik verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de klantlicenties en alle add-ons (eigen en ISV’s). DIt alles met als doel dat onze klanten optimaal hun tijd kunnen besteden om de eigen business te sturen en runnen. 

  Verder is mijn motto: met alle overtuiging de goede dingen doen en die dingen goed te doen!