Xperit-team

 • Lubbert van den Heuvel Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel Partner

  “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van”

  In het kort

  Ik ben Lubbert van den Heuvel, de man van Marieke en de vader van drie dochters; Gerlisa, Elsaly en Anne-Fleur. In 2008 was ik een van de founding partners van Xperit. Toen, maar ook nu ben ik met passie betrokken. Vooral bij marketing & sales: binnen Xperit ben ik verantwoordelijk voor die afdeling.

  Missie

  Ik heb één centrale, persoonlijke missie: “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Zo wil ik in het leven staan. Niet alleen privé, ook in mijn werk bij Xperit geeft ik daar invulling aan. Sterker nog: ik loop er het vuur voor uit mijn sloffen. Ook in mijn vrije tijd drijft die missie me. Zo ben ik politiek actief voor ChristenUnie en voel ik me zeer verwant met organisaties als Compassion en de 4e Musketier. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen onrecht. De wereld mooier maken; dat is hét voor mij. En het mooie is: vaak zit dat 'm in de kleine dingen!

 • Wim de Bruin Wim de Bruin
  Wim de Bruin Partner

  "Ik vind het een mooie uitdaging om samen met collega's nieuwe kansen te ontdekken en benutten"

  Inspiratie

  Ik ben Wim de Bruin. Tijdens mijn werk ben ik graag bezig op het snijvlak van business en techniek. Daar haal ik iedere dag inspiratie uit. Enerzijds richt ik me op de wensen van klanten en gebruikers. Die vertalen we graag in mooie oplossingen, zodat zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Anderzijds ontdek en benut ik samen met collega's nieuwe kansen in de wereld van IT. Die is namelijk constant in beweging. Uiteindelijk leidt het werk op dat snijvlak tot iets heel moois: slimme en efficiënte softwareoplossingen.

  Thuis

  In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in en om het huis. Ik geniet van het bereiden van een mooie en lekkere maaltijd. Daar lust ik graag een bijpassende wijn bij. Die nuttig ik graag samen met mijn gezin.

 • John Kamphuis John Kamphuis
  John Kamphuis Manager Backoffice

  ''Alles zo goed mogelijk organiseren om samen met de klant te kunnen scoren. Dat is het doel!''

  Voetbal

  Ik ben John Kamphuis. Samen met mijn vrouw geniet ik van onze zoon en drie dochters. Voetbal is mijn passie. Voetballen heb ik zelf jaren mogen doen en nu mag ik als trainer/coach de spelers helpen om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

  Backoffice

  Bij Xperit mag ik op de achtergrond de ballen in de lucht houden als manager backoffice. We proberen onder andere de collega’s optimaal te faciliteren, zodat zij zich volledig op de klanten kunnen concentreren om goede oplossingen voor hun te creëren. Alles zo goed mogelijk organiseren om samen met de klant te kunnen scoren. Dat is het doel!

 • Ronald Evers Ronald Evers
  Ronald Evers Sales Consultant

  "Mag ik u helpen met het optimaliseren van uw business?"

  Sportief

  Ik ben Ronald Evers, getrouwd en vader van 3 sportieve en energierijke dochters. Na jaren op hoog amateurniveau te hebben gevoetbald, ben ik momenteel keeperscoach bij DHSC Utrecht in de zaterdag Eerste Klasse A. Zowel in mijn sportbeleving als in mijn werk breng ik een gezonde dosis ambitie, drive en beleving mee.

  Partnership

  Mijn doel als (New Business) Sales Consultant is nieuwe klanten enthousiast maken voor Microsoft Business Central als de verzamelplaats en het control centre voor al hun cruciale informatie. Deze informatie heeft namelijk veel waarde voor hun onderneming. Graag wil ik ze helpen ontdekken hoe zij deze waarde daaruit kunnen creëren. Een logisch gevolg hiervan is het aangaan van een langdurig partnership. Mag ik u helpen met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering?

 • Rosita Stolwijk Rosita Stolwijk
  Rosita Stolwijk Marketing Manager

  "Mijn keywords: communiceren, analyseren en optimaliseren"

  Ik ben Rosita Stolwijk, moeder van 2 zoons en getrouwd met Bart. Naast mijn werk bij Xperit Solutions ben ik liefhebber van voetbal en actief binnen Sparta Nijkerk. Ik kijk graag bij mijn zoons maar ook bij het Eerste elftal. Binnen de club ben ik verantwoordelijk voor de website en alles wat daarmee te maken heeft. Ik kijk graag Netflix-series en zing wekelijks recente hits in een 5-stemmig popkoor.

  Mijn uitdaging

  1 september 2019 ben ik het Xperit-team komen versterken en verantwoordelijk voor de Marketing. Mijn doel is om Xperit verder te helpen in de groei van hun business. Dit doe ik in nauwe samenwerking met directie en sales. Hoe kan ik bedrijven bereiken met relevante informatie en op welke manier kan ik hen overtuigen dat Xperit dé partner is voor een langdurige samenwerking? Dit alles om hen met onze producten en diensten te blijven ondersteunen in hun bedrijfsvoering. 

 • Petra van Boordt Petra van Boordt
  Petra van Boordt Project Manager / Functioneel Consultant

  "De wensen van de klant maken mijn werk boeiend en afwisselend"

  Eindresultaat

  Mijn naam is Petra van Boordt. Als consultant bij Xperit begeleid ik klanten bij het analyseren, inrichten en opzetten van hun Dynamics NAV-omgeving. Iedere klant heeft zijn eigen wensen. Dat maakt dit werk voor mij boeiend en afwisselend. Als projectmanager breng ik het proces graag tot een goed eindresultaat waarmee de klant tevreden is.

  Ontspanning

  Mijn ontspanning vind ik in de vrije natuur. Die wondere wereld leg ik graag vast met mijn camera. Dat doe ik het liefst samen met mijn man. Dat kan heel goed in ons eigen land. Tijdens onze reizen naar het buitenland komen we soms hele bijzondere dieren of landschappen tegen waar ik heel erg van kan genieten. Rondreizen en veel van de wereld zien: het staat dan ook hoog op mijn verlanglijstje.

 • Michael Glashouwer Michael Glashouwer
  Michael Glashouwer Project Manager / Technisch Consultant

  "Inmiddels heb ik ruim 9 jaar ervaring in de NAV-wereld"

  Upgrades

  Mijn naam is Michael Glashouwer. Ik ben 35 jaar oud. Al ruim negen jaar werk ik in de NAV-wereld. Bij Xperit ben ik Manager Development, dus ik kijk graag vooruit.

  Andere denkwijze

  Ieder jaar komt Microsoft met een nieuwe release van NAV. Daarom is upgrades uitvoeren een van Xperit's grootste speerpunten. Die zijn kwalitatief hoogstaand. We voeren ze snel uit, tegen lage kosten. Zo geven we vorm aan dat speerpunt. De denkwijze in de NAV-wereld zal langzaam verschuiven naar een app-gebaseerde omgeving. Daarbij worden standaard NAV, add ons en maatwerk van elkaar losgetrokken. Dat maakt upgrades van NAV-versies in de toekomst een stuk eenvoudiger. Xperit blijft u daarin uiteraard graag helpen.

 • Jelle van Dommelen Jelle van Dommelen
  Jelle van Dommelen Technisch Consultant

  "Pas wanneer mijn klanten tevreden zijn, ben ik dat ook"

  Specifieke wensen

  Ik ben Jelle van Dommelen, technisch consultant.Het mooie aan mijn werk bij Xperit is dat ik klanten blij kan maken. Door met de klant te sparren en goed door te vragen, kom ik erachter wat specifieke wensen of problemen zijn. Vervolgens zorg ik dat er een oplossing komt. Daardoor werken mijn klanten uiteindelijk beter en efficiënter. Pas wanneer zij tevreden zijn, ben ik dat ook.

  Eerst sporten

  Voor een optimale prestatie op mijn werk ga ik 's ochtends vaak eerst sporten. Zo kom ik fit bij de klant aan. Andere hobby’s zijn reizen, motorrijden en in het weekend hou ik van een goed glas rode wijn.

 • Peter Leurink Peter Leurink
  Peter Leurink Technisch Consultant

  ''Sparren met consultants en klanten om mooie functionaliteit te bedenken''

  Tafeltennis

  Mijn naam is Peter Leurink. Ik ben 42 jaar en geboren en getogen in Epe. Ik woon hier samen met Sabine en onze twee kinderen Bram en Noor. In mijn vrije tijd beoefen ik de sport tafeltennis, maar ook barbecueën en tuinieren doe ik graag. Bij goed weer op de motor rijden is een grote hobby.

  Honderd procent

  In 2000 ben ik in aanraking gekomen met Navision. Door de goede ervaring met deze software heb ik dit ook niet meer los gelaten. Als ontwikkelaar ''sparren met consultants en klanten om mooie functionaliteit te bedenken'' en te maken blijft altijd een leuke, maar nodige uitdaging. Ik ga voor de 100% en zorg ervoor dat de klanten tevreden zijn.

 • Michiel de Gooijer Michiel de Gooijer
  Michiel de Gooijer Technisch Consultant

  Liefhebber van podcast, documentaires en Formule 1. Gaat graag op reis naar het onbekende, de plekken waar de rest niet heen gaat. Probeert een duurzamere levensstijl te creëren in huis.

 • Geert Kraaijeveld Geert Kraaijeveld
  Geert Kraaijeveld Functioneel Consultant

  "Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar nieuwe inspiratie"

  Trots

  Ik ben Geert Kraaijeveld. Ik ben trots op mijn vrouw Nelleke, onze dochter Mathilde en zoon Jochem. In mijn vrije tijd maak ik graag reizen en drink ik graag een rood wijntje. Of ik lees een goed boek, terwijl ik luister naar muziek op de achtergrond.

  Soepele bedrijfsprocessen

  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Dat geldt ook voor mijn werk. Bedrijfsprocessen moeten soepel verlopen, want uw klanten verwachten kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar help ik u graag bij. Samen stemmen we de software af op die processen. Zo bedient u uw klanten uiteindelijk nog beter!

 • Gijs van Os Gijs van Os
  Gijs van Os Functioneel Consultant

  "Ik vind het geweldig als medewerkers van de klant enthousiast worden"

  Natuur

  Ik ben Gijs van Os. Man van Jannie, vader van Annemarie en Robert. Naast mijn werk ben ik graag samen met anderen. Daar geniet ik van: samenzijn met andere mensen. Zo fiets ik graag samen met mijn vrouw in de natuur van Twente. Daarnaast heb ik plezier in hardlopen en mountainbiken. Tijdens vakanties ben ik graag met mijn gezin in de Alpen.

  Werkervaring

  In mijn werk heb ik veel belangstelling voor de optimalisatie van processen. Die optimalisatie doe ik niet aan de hand van de modernste snufjes, maar juist aan de hand van bestaande middelen. Ik kijk graag wat er mogelijk is met beschikbare standaardfunctionaliteiten. Daarin vind ik de uitdaging. Bij Xperit doe ik dat samen met de klant. Daar ben ik blij om. Ik vind het geweldig om te zien hoe medewerkers van de klant aan het project werken, enthousiast worden en met creatieve oplossingen komen. Zo worden vragen die onoplosbaar lijken, opgelost. Mijn uitgebreide werkervaring bij verschillende operationele bedrijven helpt me daarbij.

 • Renco Lubbers Renco Lubbers
  Renco Lubbers Power BI / Functioneel Consultant

  "Ik heb een passie voor software én procesoptimalisatie"

  Passie

  Mijn naam is Renco Lubbers. Ik ben opgeleid in de richting van Logistiek & Economie en heb passie voor software en procesoptimalisatie.

  Tools

  Ik ontwikkel bij Xperit onder andere tools in Excel, die naadloos aansluiten op het ERP-pakket Microsoft Dynamics NAV. Hiermee geef ik invulling aan de missie van Xperit. We reiken nieuwe en bestaande klanten een set tools aan, waarmee zij hun processen  kunnen versnellen en verbeteren. Ik noem bijvoorbeeld een (deels) geautomatiseerd voorraadcontrolesysteem. In het verlengde hiervan houd ik mij bezig met Big Data en het analyseren hiervan met behulp van Power BI. Daarbij maak ik rapportages en dashboards die grote hoeveelheden data samenvatten in leesbare visuele weergaven. Hiermee stel ik een organisatie in staat om de juiste koers te varen en krijg ik energie voor de volgende uitdaging. 

 • Rick Kiewiet Rick Kiewiet
  Rick Kiewiet Functioneel Consultant

  “Business Central voor u laten werken, dat is mijn doel”

  Ik ben Rick Kiewiet, 35 jaar oud, en geniet samen met Anet van onze zoontjes Faas en Abe. Naast een liefde voor voetbal zijn autosport en fotografie mijn grote passie. Zo ben ik als fotograaf werkzaam bij onder andere de 24 uur van Le Mans en het DTM. Daarnaast ben ik voor meerdere (Britse) websites eindredacteur European Motorsport.

 • Judith Honhoff Judith Honhoff
  Judith Honhoff Functioneel Consultant

  "Mensen willen van nature zo productief mogelijk zijn, de uitdaging voor mij is om software hierin een rol te laten spelen."

  Het leuke van mijn job is dat ik samen met de klant probeer processen binnen hun bedrijf zoveel mogelijk te automatiseren en te optimaliseren. Hierdoor kunnen werknemers werkzaamheden gaan verrichten waarin ze het beste tot hun recht komen. Tijdens dit proces heeft iedere klant zijn eigen wensen, behoeften en verwachtingen, wat voor een extra uitdaging zorgt om het project naar tevredenheid op te leveren.

  Ontspanning
  Ik kan écht genieten wanneer ik omringd ben door vrienden en familie. Gezellig gesprekken voeren tijdens het BBQ-en of spelletjes spelen zijn aan mij wel besteed. Daarnaast ga ik graag kamperen, lekker lezen voor mijn vouwwagen, genieten van de rust en de natuur en karakteristieke plaatsen bezoeken.
   

 • Koen Veenstra Koen Veenstra
  Koen Veenstra Functioneel Consultant

  "Met de klant zo efficiënt mogelijk processen inrichten"

  Ik ben Koen Veenstra en sinds 1 april 2020 functioneel consultant bij Xperit. Ik krijg er energie van om samen met de klant processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Tijdwinst voor de klant opleveren door slimme oplossingen te combineren is daarin het streven.

  Actief bezig zijn

  In mijn vrije tijd ga ik graag op een actieve reis. Wintersport in de bergen of surfen in de zomer, stilzitten is er voor mij niet bij. In het weekend speel ik hockey of ga ik naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast poker ik ook graag. De analytische benadering en het maken van de juiste beslissing door historische data snel te interpreteren maken dit een heel dynamisch en interessant spel.
   

 • Bart Mestrum Bart Mestrum
  Bart Mestrum Support Medewerker

  "Al meer dan 25 jaar ligt mijn passie in Navision"

  Levensgenieter

  Mijn naam is Bart Mestrum. Ik ben getrouwd met Mieke en trotse vader van twee prachtige dochters. Woonachtig te Tegelen (Limburg), houd van een gezellig feestje, trek er regelmatig op uit en ben graag in gezelschap. Mijn hobby’s zijn wandelen, tuinieren, auto’s en autosport, reizen (stedentrips), film en theater. Kortom: ik ben een positieve levensgenieter en probeer altijd een goede balans te creëren tussen hard werken en genieten in vrije tijd.

  Navision

  Al meer dan 25 jaar ligt mijn passie in Navision. Dat heeft te maken met de gebruikersvriendelijkheid, effectiviteit en de eenvoud van de software. In mijn werk is mijn belangrijkste taak onze klanten snelle en doeltreffende ondersteuning te bieden. Op die manier kunnen onze klanten hun tijd optimaal besteden aan hun eigen business. Verder is mijn motto: met alle overtuiging de goede dingen doen en die dingen goed te doen!