Axelio versnelt Xperit is onderdeel van Axelio

Axelio is een groep van Microsoft-partners die haar klanten helpt met de uitdagingen en kansen van de digitale transformatie. Onze specialisten bieden diverse Microsoft-bedrijfsapplicaties voor specifieke marktsegmenten. Door nauwe samenwerking binnen Axelio zijn onze specialisten Pixelzebra.nl en Xperit.nl in staat om deze oplossingen naadloos te laten samenwerken, zodat onze klanten nog meer waarde halen uit deze innovatieve oplossingen. Onze specialisten nemen de leiding om samen met hun collega’s in de zusterbedrijven de beste oplossing voor onze klanten te realiseren. Axelio versnelt daarmee de business van onze klanten.

 
 
 

Accelerating Business Solutions

Digitalisering is meer dan een online toevoeging aan wat er al is. Door slim gebruik te maken van technologische innovaties zijn ondernemers in staat om steeds sneller in te spelen op continu veranderende marktontwikkelingen en klantbehoeftes. Dat is digitale transformatie.

Dat betekent dat traditionele manieren van werken ook veranderen. En dat stelt ondernemers voor veel uitdagingen. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit vergt grip op bedrijfsprocessen, vooruitzien en flexibiliteit. Microsoft biedt een breed scala aan cloudoplossingen waarmee u veilig en flexibel kunt inspelen inspelen op al deze veranderingen, met als doel om onderscheidend en concurrerend te blijven.

Axelio onderneemt samen met u.
Axelio denkt met u mee om het maximale uit uw digitalisering te halen.

 

 
 
 

Onze waarden

Partnership
Alleen door samen te ondernemen, begrijpen we de uitdagingen van onze klanten en formuleren we daarop het juiste antwoord. Zo bieden we meerwaarde.

Vernieuwing
Wij ontwikkelen samen met onze klanten een solide visie, die hen richting geeft en hun voortbestaan verzekert. Zo ondersteunen wij hun vernieuwing.

Continuïteit
De ondernemers waarvoor wij werken, moeten kunnen werken op een toekomstbestendig fundament, die hun handelen van nu én morgen ondersteunt. Zo helpen wij bedrijven met duurzame oplossingen.

 
 
 

De relatiebouwer Ontmoet onze zusterorganisatie

Het boeien, binden en behouden van klanten vraagt om aandacht. Een Customer Relationship Management (CRM) systeem helpt u om inzicht te krijgen in uw klanten en hun wensen, zodat u op het juiste moment de juiste aandacht kunt geven. Op die manier kunt u uw klanten doorlopend tevredenstellen en hun verwachtingen overtreffen, waardoor u goede relaties met hen bouwt. Maar kunt u ook uw leadgeneratie versterken en meer deals sluiten door inzicht in de pijplijn.

Het Microsoft Dynamics 365 CRM-systeem is volledig geïntegreerd met de andere onderdelen van het Microsoft-platform, zoals bijvoorbeeld Office, Outlook en uw ERP systeem.

Pixelzebra is de Microsoft Dynamics 365 CRM-specialist van de Axelio groep. Pixelzebra heeft een gevarieerd klantenpalet, waaronder ICT-dienstverleners, goede doelen, zakelijke dienstverleners, maatschappelijke ondernemingen en publieke organisaties.