0342 70 10 40 info@xperit.nl

Slimmer werken


Vraag een vrijblijvende demo aan


computer


Slimmer werken

Veel ondernemers weten niet dat ze dubbel werk doen. Doet u als productiebedrijf bijvoorbeeld zelf engineering? Dan is handmatig een stuklijst aanmaken overbodig. De data staan al in de tekening. Ook groothandels vinden het wiel vaak opnieuw uit. Door moderne ontwikkelingen komen orders steeds vaker binnen via een online store. Vaak is de ontsluiting van gegevens niet optimaal gestroomlijnd. Dat kost onnodig veel tijd.

Meer besparen op de kostprijs?

Ieder bedrijf ontleent zijn bestaansrecht aan de som van kosten en baten. Wilt u meer besparen op de kostprijs? Met slimme software kan dat. Een combinatie van Microsoft Dynamics NAV en speciale webservices brengt statische data in beweging. De programma’s maken uw bedrijfsgegevens beschikbaar voor alle partijen. Ook als u met externe partners werkt. Het scheelt veel dubbel werk en dat ziet u onderaan de streep terug.

Kunnen wij u helpen?

Ook onze overzichtelijke offerte maakt het verschil duidelijk. Die krijgt u van ons zodra we u overtuigen dat de software bij u past. Daar komen we achter door samen te kijken naar geschikte oplossingen. Xperit maakt software op maat en voert die ook graag voor u in. Eerst krijgt u een inhoudelijke demo, speciaal ingericht volgens uw wensen. Natuurlijk houden we rekening met uw portemonnee: uiteindelijk wilt u goedkoper uit zijn. Wij leveren de oplossing pas af als die uw probleem echt oplost. No cure, no pay. Nog niet helemaal zeker van uw zaak? Na een referentieafspraak bij een van onze klanten staat u vast in de startblokken. Klaar voor de start?

Bent u slimmer dan de rest?

Met slimme software kunt u de concurrentie aan. Wilt u weten wat Xperit voor u kan doen? Bel ons en dan bedenken we samen een geschikte oplossing.Aan een half woord hebben wij genoeg, want...

Xperit verdiept zich in uw bedrijf. Op die manier gaan we voor langetermijnrelaties met onze klanten.
brochure xperit De consultants van Xperit hebben jarenlange ervaring bij groothandels- en productiebedrijven.
brochure xperit Xperit bedient meer dan 1000 gebruikers met hun state of the art software, diensten en support.
Xperit oplossingen zijn powered bij Microsoft Dynamics NAV-software en Microsoft Power BI.
Xperit Solutions bv

Anthonie Fokkerstraat 39a
3772 MP Barneveld
T. +31(0)342 70 10 40
E. info@xperit.nl

Laat uw gegevens achter en Ronald Evers neemt contact met u op!