0342 70 10 40 info@xperit.nl

Neem betere beslissingen

Neem betere beslissingen

Met Microsoft Dynamics NAV heeft u één totaaloplossing voor al uw bedrijfsprocessen. Voor veel organisaties staan productiviteitsverhoging en gebruiksgemak voorop als het gaat om ERP software. Microsoft Dynamics NAV is gericht op het verhogen van uw productiviteit door de processen van uw organisatie te stroomlijnen met branchespecifieke software. De bediening heeft het vertrouwde gebruiksgemak zoals in Microsoft Office, en verhoogt de individuele productiviteit door voor iedere rol een unieke werkomgeving te bieden. De software helpt om de samenwerking tussen uw medewerkers te verbeteren door vergaande integratie binnen het ERP systeem.

Altijd toegang tot financiële cijfers

Ontvang belangrijke informatie in realtime op bijna elk apparaat. Vereenvoudig en versnel veranderingen in bedrijfsprocessen en integreer probleemloos met oude systemen. Met Microsoft Dynamics NAV en Power BI heeft u altijd uw financiële cijfers in één overzicht.

Microsoft Power BI is een ideaal instrument om bedrijfsgegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te bundelen in een rapportage. Deze rapportage wordt gevisualiseerd in een overzichtelijk dashboard. Je hebt op elk moment van de dag toegang tot actuele informatie over de KPI’s in jouw bedrijf.

Tijd voor actie?

De experts van Xperit hebben samen meer dan honderd jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics NAV. Met name bij groothandels en productiebedrijven weten we wat erbij komt kijken. Het begint allemaal met een telefoontje. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Contactgegevens

Xperit Solutions
Anthonie Fokkerstraat 39a
3772 MP Barneveld

Tel: +31(0)342 70 10 40
E-mail: info@xperit.nl

Nieuwsbrief

Privacy

Lees ons privacybeleid hier.