Nieuws

Verouderde ERP software leidt tot extra kosten en onnodige risico’s

Geschreven door Gijs van Os – 05-04-2018

In de maakindustrie zijn er bedrijven die al jaren met dezelfde versie van het ERP-systeem werken. De kans is groot dat het systeem niet meer voldoet aan de allerlaatste stand van de techniek. Het systeem is niet meegegroeid met de ontwikkelingen in uw markt. Bedrijven met een verouderd systeem lopen grote risico’s en missen veel kansen om efficiënter en effectiever te werken. Als moderniseren al mogelijk is, kost dat veel tijd en geld. Voorkom dat uw ERP-systeem verouderd raakt en migreer op tijd naar de laatste versie van uw ERP-systeem.

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Waarom werken in de wereld van ERP

Geschreven door Hendrik van Berkum – 25-01-2018

Toen ik na mijn HBO studies ging werken als junior consultant bij een kleine Dynamics NAV partner kwam ik er al snel achter dat bedrijfsprocessen automatiseren/optimaliseren mijn ding was. Hiervoor maak ik gebruik van Microsoft Dynamics NAV, in de volksmond bekend als Navision. Was ik toen bij een SAP partner aan het werk gegaan dan had mijn blog waarschijnlijk op de website van een SAP dealer gestaan. ERP is een middel en niet een doel binnen een bedrijf.

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Terugblik op 2017

Geschreven door Lubbert van den Heuvel – 11-01-2018

Achterom kijken is niet mijn favoriete bezigheid, ik kijk liever vooruit. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar is het toch goed om even terug te kijken. Voor ik kort met u terugblik op 2017, wens ik u eerst alle goeds voor het nieuwe jaar toe. Een nieuw jaar ligt voor ons. Een nieuw jaar, een leeg blad met nieuwe kansen. Kansen voor Xperit, maar ook kansen voor u, kansen voor ons allemaal!

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Overeenkomst goede maaltijd en mooie set producten

Geschreven door Wim de Bruin – 30-11-2017

In mijn vrije tijd maak ik graag een goede maaltijd klaar om deze vervolgens samen met familie en vrienden te nuttigen. Bij de keuze voor ingrediënten en gerechten probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren van de tafelgasten. Aan de andere kant is het telkens een uitdaging om combinaties te maken met ingrediënten die nog niet eerder zijn uitgeprobeerd.

Continue reading

Lees meer >>
samenwerking Xperit en Navipartner

Xperit verbreedt haar horizon door nieuw partnership

Het begon met een trip naar Kopenhagen. Xperit is met het Deense bedrijf Navipartner om tafel gegaan om te kijken of zij iets voor elkaar konden betekenen. Na een aantal referentiebezoeken was het voor Xperit duidelijk. Deze kans laat het Barneveldse bedrijf niet aan zich voorbij gaan.  Xperit Solutions heeft langjarige ervaring met de verkoop- en implementatie van Microsoft Dynamics NAV. De partnership met Navipartner biedt een unieke mogelijkheid om de geavanceerde NP Entertainment oplossing aan te bieden bij musea en attractie parken in Nederland en België.

Continue reading

Lees meer >>
blog extensies

Blog: Extensies op de markt brengen

Geschreven door Michael Glashouwer – 16-11-2017

Op 4, 5 en 6 oktober was Xperit aanwezig tijdens het jaarlijks terugkerende wereldwijde Microsoft Partnerevent: de EMEA Directions Beurs in Madrid. Deze beurs is een onafhankelijke conferentie voor Microsoft Dynamics-partners, die de ERP- en CRM-kanalen gebruiken, gericht op de MKB-markt. Dit evenement wordt georganiseerd door partners voor partners. Op deze conferentie krijgen Microsoft Dynamics Partners als eerste de informatie over de Microsoft Dynamics Roadmap en de nieuwe functies van de nieuwste versie van Dynamics NAV. 

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Basistraining Power BI

Geschreven door Renco Lubbers – 02-11-2017

Het begon als het Customer Interaction Program (CIP); een programma wat sinds kort in het leven is geroepen om onze dienstbaarheid richting onze klanten te vergroten. Op deze dag praten we onze klanten bij over de laatste trends en ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics NAV en over add-ons en toepassingen die wij als Xperit daarnaast ook nog leveren (klik hier voor een overzicht). Microsoft Power BI is een voorbeeld van één van de toepassingen die wij leveren.

Continue reading

Lees meer >>