Nieuws

Het belang van een supportcontract

Geschreven door Bart Mestrum – 05-07-2018

Vanuit support heb je dagelijks contact met klanten. Dit kan betrekking hebben op kleine- en grotere incidenten of vragen. In de tegenwoordige tijd zijn we allemaal gejaagd, want “time is money”, dus iedereen wil graag meteen antwoord of een oplossing voor het probleem, zodat zij weer zo snel mogelijk door kunnen met de dagelijkse bezigheden. Vaak vindt men zijn eigen probleem of vraag dan ook het belangrijkst (wat natuurlijk begrijpelijk is) en wil dit zo snel mogelijk opgelost of beantwoord hebben. Niet elk probleem of elke vraag is er een om gelijk een adequaat antwoord op te kunnen geven. De grote vraag is dan ook: Hoe ga je hiermee om?

Continue reading

Lees meer >>

De noodzaak van een goed ERP-systeem

Geschreven door Jerrold Krijgsman – 21-06-2018

De groei van een organisatie is iets waar veel bedrijven naar toe streven. Dit omdat dat een directe indicatie geeft van hun succes en productiviteit. Dikwijls lopen bedrijven zichzelf hierin voorbij en raken ze door de onstuimige groei het overzicht kwijt van de diverse bedrijfsactiviteiten. Vaak is deze groei snel en onvoorspelbaar waardoor er weinig tot geen mogelijkheden zijn om de productievereisten met enige nauwkeurigheid te voorspellen en plannen. Een bedrijf kan dit voorkomen door een ERP-systeem in deze opkomende situatie te implementeren.

Continue reading

Lees meer >>

De overeenkomsten tussen Sales en (top)sport

Geschreven door Ronald Evers – 24-05-2018

Al enkele jaren ben ik trainer binnen de hogere regionen van het amateurvoetbal, nadat ik jaren heb gekeept bij verschillende amateurclubs. Er bestaan veel overeenkomsten met het bedrijven van (top) sport en de functie die ik bij Xperit Solutions uitoefen als Sales Consultant. In deze blog ga ik hierop in en wens u alvast veel leesplezier!

Continue reading

Lees meer >>

Verouderde ERP software leidt tot extra kosten en onnodige risico’s

Geschreven door Gijs van Os – 05-04-2018

In de maakindustrie zijn er bedrijven die al jaren met dezelfde versie van het ERP-systeem werken. De kans is groot dat het systeem niet meer voldoet aan de allerlaatste stand van de techniek. Het systeem is niet meegegroeid met de ontwikkelingen in uw markt. Bedrijven met een verouderd systeem lopen grote risico’s en missen veel kansen om efficiënter en effectiever te werken. Als moderniseren al mogelijk is, kost dat veel tijd en geld. Voorkom dat uw ERP-systeem verouderd raakt en migreer op tijd naar de laatste versie van uw ERP-systeem.

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Waarom werken in de wereld van ERP

Geschreven door Hendrik van Berkum – 25-01-2018

Toen ik na mijn HBO studies ging werken als junior consultant bij een kleine Dynamics NAV partner kwam ik er al snel achter dat bedrijfsprocessen automatiseren/optimaliseren mijn ding was. Hiervoor maak ik gebruik van Microsoft Dynamics NAV, in de volksmond bekend als Navision. Was ik toen bij een SAP partner aan het werk gegaan dan had mijn blog waarschijnlijk op de website van een SAP dealer gestaan. ERP is een middel en niet een doel binnen een bedrijf.

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Terugblik op 2017

Geschreven door Lubbert van den Heuvel – 11-01-2018

Achterom kijken is niet mijn favoriete bezigheid, ik kijk liever vooruit. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar is het toch goed om even terug te kijken. Voor ik kort met u terugblik op 2017, wens ik u eerst alle goeds voor het nieuwe jaar toe. Een nieuw jaar ligt voor ons. Een nieuw jaar, een leeg blad met nieuwe kansen. Kansen voor Xperit, maar ook kansen voor u, kansen voor ons allemaal!

Continue reading

Lees meer >>