Nieuws

Xperit bestaat 10 jaar!

Deze maand bestaat Xperit alweer 10 jaar. ‘Time flies, when you’re having fun”, zeggen ze ook wel. Ondanks een aantal bewogen jaren streeft Xperit nog steeds haar doelen na: het bieden van toegevoegde waarde aan haar klanten. Om dit 10-jarige bestaan te vieren heeft het hele Xperit-team zich vertoefd in het Belgische Leuven. Medeoprichter Lubbert van den Heuvel neemt u in zijn verhaal graag mee door de afgelopen jaren.

Continue reading

Lees meer >>

Het belang van een supportcontract

Geschreven door Bart Mestrum – 05-07-2018

Vanuit support heb je dagelijks contact met klanten. Dit kan betrekking hebben op kleine- en grotere incidenten of vragen. In de tegenwoordige tijd zijn we allemaal gejaagd, want “time is money”, dus iedereen wil graag meteen antwoord of een oplossing voor het probleem, zodat zij weer zo snel mogelijk door kunnen met de dagelijkse bezigheden. Vaak vindt men zijn eigen probleem of vraag dan ook het belangrijkst (wat natuurlijk begrijpelijk is) en wil dit zo snel mogelijk opgelost of beantwoord hebben. Niet elk probleem of elke vraag is er een om gelijk een adequaat antwoord op te kunnen geven. De grote vraag is dan ook: Hoe ga je hiermee om?

Continue reading

Lees meer >>

De noodzaak van een goed ERP-systeem

Geschreven door Jerrold Krijgsman – 21-06-2018

De groei van een organisatie is iets waar veel bedrijven naar toe streven. Dit omdat dat een directe indicatie geeft van hun succes en productiviteit. Dikwijls lopen bedrijven zichzelf hierin voorbij en raken ze door de onstuimige groei het overzicht kwijt van de diverse bedrijfsactiviteiten. Vaak is deze groei snel en onvoorspelbaar waardoor er weinig tot geen mogelijkheden zijn om de productievereisten met enige nauwkeurigheid te voorspellen en plannen. Een bedrijf kan dit voorkomen door een ERP-systeem in deze opkomende situatie te implementeren.

Continue reading

Lees meer >>

De overeenkomsten tussen Sales en (top)sport

Geschreven door Ronald Evers – 24-05-2018

Al enkele jaren ben ik trainer binnen de hogere regionen van het amateurvoetbal, nadat ik jaren heb gekeept bij verschillende amateurclubs. Er bestaan veel overeenkomsten met het bedrijven van (top) sport en de functie die ik bij Xperit Solutions uitoefen als Sales Consultant. In deze blog ga ik hierop in en wens u alvast veel leesplezier!

Continue reading

Lees meer >>

Verouderde ERP software leidt tot extra kosten en onnodige risico’s

Geschreven door Gijs van Os – 05-04-2018

In de maakindustrie zijn er bedrijven die al jaren met dezelfde versie van het ERP-systeem werken. De kans is groot dat het systeem niet meer voldoet aan de allerlaatste stand van de techniek. Het systeem is niet meegegroeid met de ontwikkelingen in uw markt. Bedrijven met een verouderd systeem lopen grote risico’s en missen veel kansen om efficiënter en effectiever te werken. Als moderniseren al mogelijk is, kost dat veel tijd en geld. Voorkom dat uw ERP-systeem verouderd raakt en migreer op tijd naar de laatste versie van uw ERP-systeem.

Continue reading

Lees meer >>