Nieuws

Blog: Terugblik op 2017

Geschreven door Lubbert van den Heuvel – 11-01-2017

Achterom kijken is niet mijn favoriete bezigheid, ik kijk liever vooruit. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar is het toch goed om even terug te kijken. Voor ik kort met u terugblik op 2017, wens ik u eerst alle goeds voor het nieuwe jaar toe. Een nieuw jaar ligt voor ons. Een nieuw jaar, een leeg blad met nieuwe kansen. Kansen voor Xperit, maar ook kansen voor u, kansen voor ons allemaal!

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Overeenkomst goede maaltijd en mooie set producten

Geschreven door Wim de Bruin – 30-11-2017

In mijn vrije tijd maak ik graag een goede maaltijd klaar om deze vervolgens samen met familie en vrienden te nuttigen. Bij de keuze voor ingrediënten en gerechten probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren van de tafelgasten. Aan de andere kant is het telkens een uitdaging om combinaties te maken met ingrediënten die nog niet eerder zijn uitgeprobeerd.

Continue reading

Lees meer >>
samenwerking Xperit en Navipartner

Xperit verbreedt haar horizon door nieuw partnership

Het begon met een trip naar Kopenhagen. Xperit is met het Deense bedrijf Navipartner om tafel gegaan om te kijken of zij iets voor elkaar konden betekenen. Na een aantal referentiebezoeken was het voor Xperit duidelijk. Deze kans laat het Barneveldse bedrijf niet aan zich voorbij gaan.  Xperit Solutions heeft langjarige ervaring met de verkoop- en implementatie van Microsoft Dynamics NAV. De partnership met Navipartner biedt een unieke mogelijkheid om de geavanceerde NP Entertainment oplossing aan te bieden bij musea en attractie parken in Nederland en België.

Continue reading

Lees meer >>
blog extensies

Blog: Extensies op de markt brengen

Geschreven door Michael Glashouwer – 16-11-2017

Op 4, 5 en 6 oktober was Xperit aanwezig tijdens het jaarlijks terugkerende wereldwijde Microsoft Partnerevent: de EMEA Directions Beurs in Madrid. Deze beurs is een onafhankelijke conferentie voor Microsoft Dynamics-partners, die de ERP- en CRM-kanalen gebruiken, gericht op de MKB-markt. Dit evenement wordt georganiseerd door partners voor partners. Op deze conferentie krijgen Microsoft Dynamics Partners als eerste de informatie over de Microsoft Dynamics Roadmap en de nieuwe functies van de nieuwste versie van Dynamics NAV. 

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Basistraining Power BI

Geschreven door Renco Lubbers – 02-11-2017

Het begon als het Customer Interaction Program (CIP); een programma wat sinds kort in het leven is geroepen om onze dienstbaarheid richting onze klanten te vergroten. Op deze dag praten we onze klanten bij over de laatste trends en ontwikkelingen rondom Microsoft Dynamics NAV en over add-ons en toepassingen die wij als Xperit daarnaast ook nog leveren (klik hier voor een overzicht). Microsoft Power BI is een voorbeeld van één van de toepassingen die wij leveren.

Continue reading

Lees meer >>

Xperit op het Business Software Event

Op donderdag 28 september zal Xperit onderdeel uitmaken van het Business Software Event in Barneveld. Veel bedrijven uit de industrie en handel staan voor grote uitdagingen. Neem bijvoorbeeld de veranderende wensen en behoefte vanuit de klant, of de toenemende concurrentie. Om als bedrijf optimaal te presteren en de gewenste groei en kwaliteit te bereiken, is slimme business software voor deze maakindustrie van groot belang.

Continue reading

Lees meer >>

Transfernieuws

In de wereld van het voetbal was er gisteravond tot 23:59 uur tijd om spelers te transfereren van de ene naar de andere voetbalclub. Bij Xperit Solutions kunnen wij u melden dat we contractverlengingen zijn overeengekomen met de volgende spelers / teamleden: Renco Lubbers (Power BI Consultant) en Bart Mestrum (NAV Functioneel Support Consultant).

Tevens heeft Xperit haar team strategisch kunnen versterken met Maritt ten Hoedt. Maritt wordt verantwoordelijk voor alle Marketing activiteiten van Xperit, met als focus om onze Online Marketing verder uit te bouwen.

Lees hun persoonlijke verhaal hier.

Continue reading

Lees meer >>