Nieuws

De overeenkomsten tussen Sales en (top)sport

Geschreven door Ronald Evers – 24-05-2018

Al enkele jaren ben ik trainer binnen de hogere regionen van het amateurvoetbal, nadat ik jaren heb gekeept bij verschillende amateurclubs. Er bestaan veel overeenkomsten met het bedrijven van (top) sport en de functie die ik bij Xperit Solutions uitoefen als Sales Consultant. In deze blog ga ik hierop in en wens u alvast veel leesplezier!

Continue reading

Lees meer >>

Verouderde ERP software leidt tot extra kosten en onnodige risico’s

Geschreven door Gijs van Os – 05-04-2018

In de maakindustrie zijn er bedrijven die al jaren met dezelfde versie van het ERP-systeem werken. De kans is groot dat het systeem niet meer voldoet aan de allerlaatste stand van de techniek. Het systeem is niet meegegroeid met de ontwikkelingen in uw markt. Bedrijven met een verouderd systeem lopen grote risico’s en missen veel kansen om efficiënter en effectiever te werken. Als moderniseren al mogelijk is, kost dat veel tijd en geld. Voorkom dat uw ERP-systeem verouderd raakt en migreer op tijd naar de laatste versie van uw ERP-systeem.

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Waarom werken in de wereld van ERP

Geschreven door Hendrik van Berkum – 25-01-2018

Toen ik na mijn HBO studies ging werken als junior consultant bij een kleine Dynamics NAV partner kwam ik er al snel achter dat bedrijfsprocessen automatiseren/optimaliseren mijn ding was. Hiervoor maak ik gebruik van Microsoft Dynamics NAV, in de volksmond bekend als Navision. Was ik toen bij een SAP partner aan het werk gegaan dan had mijn blog waarschijnlijk op de website van een SAP dealer gestaan. ERP is een middel en niet een doel binnen een bedrijf.

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Terugblik op 2017

Geschreven door Lubbert van den Heuvel – 11-01-2018

Achterom kijken is niet mijn favoriete bezigheid, ik kijk liever vooruit. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar is het toch goed om even terug te kijken. Voor ik kort met u terugblik op 2017, wens ik u eerst alle goeds voor het nieuwe jaar toe. Een nieuw jaar ligt voor ons. Een nieuw jaar, een leeg blad met nieuwe kansen. Kansen voor Xperit, maar ook kansen voor u, kansen voor ons allemaal!

Continue reading

Lees meer >>

Blog: Overeenkomst goede maaltijd en mooie set producten

Geschreven door Wim de Bruin – 30-11-2017

In mijn vrije tijd maak ik graag een goede maaltijd klaar om deze vervolgens samen met familie en vrienden te nuttigen. Bij de keuze voor ingrediënten en gerechten probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren van de tafelgasten. Aan de andere kant is het telkens een uitdaging om combinaties te maken met ingrediënten die nog niet eerder zijn uitgeprobeerd.

Continue reading

Lees meer >>