• 05-03-2019
  • door Xperit
  • | Nieuws

Titan LNG kiest voor Xperit als haar Solution Partner

Titan LNG kiest voor Xperit als haar Solution Partner

Titan LNG is een toonaangevende leverancier van LNG, LNG-totaaloplossingen en gerelateerde diensten aan eindgebruikers in maritieme en industriële sectoren. In het maritieme segment zijn zij gespecialiseerd in het leveren van flexibele LNG bunker oplossingen met trucks aan LNG aangedreven schepen. Momenteel bouwt het bedrijf een bunkerponton, de FlexFueler 001, dat begin 2019 gereed zal zijn. Doormiddel van de FlexFueler wordt ook het leveren van LNG via een schip mogelijk, wat zal leiden tot schaalvergroting en kortere levertijden.

Tevens maakt Titan LNG aardgas beschikbaar voor industriële klanten die stookolie, diesel of propaan gebruiken en niet aangesloten zijn op het gasnet. LNG wordt in vloeibare vorm naar de locatie gebracht en daar gasvormig gemaakt voor diverse toepassingen. Het doel van Titan LNG is om via deze duurzame en kosten-efficiënte energieoplossing de luchtkwaliteit te verbeteren en de verbranding van olieproducten terug te dringen. Op deze manier wil Titan LNG de wereld schoner, gezonder en veiliger maken.

Door de sterke groei die Titan LNG doormaakt, zijn zij op zoek gegaan naar een Solution Partner die hun kan begeleiden en adviseren in het verder opschalen van de processen. Hiervoor kwamen zij uit bij Xperit Solutions. Wietse de Heer, Finance Director van Titan LNG:

“In de verschillende gesprekken met de mensen van Xperit kwamen er een paar zaken naar voren die ons hebben doen besluiten om voor hun en Microsoft Business Central te kiezen. Ten eerste weten zij hoe ze een groeiend bedrijf, dat toe is aan een volgende fase in de bedrijfsvoering, moeten begeleiden in het automatiseringsproces. Daarnaast spreken ze onze taal en willen zij meedenken met ons om tot passende oplossingen te komen. Wij zochten naar een frisse kijk op onze organisatie en onze branche, door een energieke club mensen met nieuwe ideeën. We zijn pioniers in onze industrie, en zoeken partners die dit begrijpen, flexibel zijn en oplossingsgericht denken. In Xperit denken we deze partner te hebben gevonden”.

Ronald Evers, Sales Consultant bij Xperit, en verantwoordelijk voor het hele traject met Titan LNG, vult aan:

“De toegevoegde waarde van Xperit lag niet in de kennis van de LNG markt, maar wel in het out-of-the-box denken en de flexibiliteit van onze oplossing, gebaseerd op Microsoft Business Central en interne medewerkers. Wij helpen graag bedrijven die hetzelfde DNA hebben als de onze met de optimalisatie van hun bedrijfsvoering. Dit sprak mij zo aan bij Titan LNG, een bedrijf dat hard werkt, toewijding heeft en de juiste dingen wilt doen. Ook voor de toekomst van onze planeet. Samen met Titan LNG maken we de wereld weer een stukje groener’’.