• 30-03-2021
  • door Xperit
  • | Nieuws

Samenwerking Xperit en het CHE  - een succesverhaal

Samenwerking Xperit en het CHE  - een succesverhaal

“Een samenwerking die kan leiden tot mooie win-win situaties. Voor de studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen en kennis te maken met het bedrijfsleven. Binnen Xperit zorgen de studenten voor nieuwe dynamiek en ‘born in the cloud’ komen de studenten met mooie en frisse ideeën. Wie weet levert de samenwerking naar de toekomst toe ook wel potentiële nieuwe medewerkers op”, aldus Lubbert van den Heuvel in oktober 2020.

En dat is gebleken want vanaf maart 2021 mogen we Jonathan van de Lustgraaf verwelkomen in team Xperit. Januari 2021 rondde hij als student van de opleiding ‘HBO-ICT’ aan de CHE in Ede zijn opdracht voor Xperit af. De opdracht was een klantenportaal te creëren met de software die aangeboden werd door Xperit. Samen met medestudente Patricia Boelens en Geert Kraaijeveld van Xperit werkte Jonathan aan deze opdracht.

Jonathan: “Vanuit Xperit kwam ik in contact met consultants waar ik alle nodige vragen aan kon stellen. Uiteindelijk hebben we een prachtig product op kunnen leveren en ben ik gaan solliciteren bij Xperit, omdat het vakgebied me erg aanspreekt. Ik ben inmiddels een paar weken, parttime naast mijn studie, aan het werk bij Xperit en heb het reuze naar mijn zin. De collega’s zijn erg vriendelijk en er kwam al snel een leuke band tussen mij en het team. Momenteel ben ik bezig met mijn eerste opdracht waarin ik velden ga upgraden naar de nieuwste versie en ik geniet met volle teugen. Ik ben erg blij met de kans die ik gekregen heb en het was een leuk samenwerkingsverband tussen dit bedrijf en mijn studie.”

Het mag duidelijk zijn dat wij blij zijn met deze samenwerking en met Jonathan als nieuwe collega.