• 14-03-2019
  • door Xperit
  • | Nieuws

Klanten maken klanten

Klanten maken klanten

Klanten maken klanten, het is een gezegde in de saleswereld die al decennia opgeld doet. Zo ook de samenwerking tussen Zasco en Xperit. Een succesvol verlopen ERP-traject door Xperit bij een toonaangevende kerstpakketten- en relatiegeschenken leverancier, waarbij de interne projectleider Corné Spruijtenburg toentertijd werkte, heeft ervoor gezorgd dat Xperit een nieuwe klant aan haar lijstje kan toevoegen. Corné was zeer tevreden over de implementatie van Xperit en dit leidde dan ook tot een samenwerking met Zasco, waar Corné momenteel werkzaam is.

Zasco

Zasco is opgericht in 1993 en richt zich als groothandel op de distributie en verkoop van landbouwproducten, zoals: groentezaden, veldgewassen, landbouwchemicaliën en meststoffen. Met al meer dan 25 jaar ervaring op de markt heeft Zasco een breed netwerk van leveranciers en is het in staat om een volledige oplossingen te leveren aan distributeurs in de agrarische sector.

Sinds januari 2019 waait er een frisse, nieuwe wind binnen Zasco door de indiensttreding van Corné en Robbert Zwaan (zoon van de eigenaar en in de rol van mede-eigenaar). Door een sterke groei, en de verwachting dat deze groei nog gaat toenemen, zijn zij tot de conclusie gekomen dat dit door een goed software pakket ondersteunt moet worden. Door de goede ervaring van Corné met Xperit was de connectie snel gemaakt en na enkele goede gesprekken en een demo-sessie heeft Zasco gekozen voor Xperit Solutions als haar implementatie partner voor Microsoft Business Central. Corné Spruijtenburg licht zijn zijn keuze toe: “mijn ervaring met Xperit en haar medewerkers was al zeer positief. Dit werd bevestigd tijdens de gesprekken met mijn nieuwe werkgever Zasco. Doordat zij binnen no-time onze business en uitdagingen herkende, en hier perfect op inhaakten, konden zij ook de overige leden van het MT overtuigen dat zij dé partner voor ons zouden zijn”. Xperit is afgelopen week begonnen bij Zasco met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central.