• 25-02-2019
  • door Lubbert van den Heuvel
  • | Nieuws

Een terugblik op 2018

Een terugblik op 2018

Een jaar komt, een jaar gaat. Zo staan we ook al weer bijna aan het einde van jaar 2018. Een jaar waarin er in de wereld weer veel gebeurde: mooie dingen, maar ook veel onrust. Een mooi voorbeeld hiervan is ons buurland Engeland. We waren getuige van een prachtig Brits koninklijk huwelijk, maar tegelijkertijd horen we dagelijks over de onrust en hectiek die er is rondom de Brexit. Als ik vanuit het Xperit perspectief terugblik op het achterliggende jaar dan ben ik heel dankbaar.

Het jaar 2018 was voor Xperit een jaar van stabilisatie en consolidatie. We eindigen het jaar 2018 met dezelfde medewerkers als waarmee we het begonnen. Dat is een mooi gegeven en dat is belangrijk, voor ons als bedrijf, maar ook voor u als klant en relatie.

Xperit, dat zijn we met elkaar! Xperit, dat willen we ook graag zijn voor elkaar!

Het jaar 2018 was in meerdere opzichten een mooi jaar. Naast genoemde consolidatie mochten we ook ons klantenbestand weer uitbreiden met een aantal mooie klanten. Klanten die we graag toegevoegde waarde bieden van ons producten- en dienstenportfolio, maar ook klanten die belangrijk zijn voor ons.  En niet te vergeten: dit jaar mochten we ons 10-jarig bestaan vieren. Een mooi moment wat we op gepaste wijze met ons team hebben gevierd.

Ook op het gebied van productenaanbod is 2018 een mooi jaar geweest. Het was het jaar van de lancering van Business Central, de opvolger van Microsoft Dynamics NAV. Een fantastisch product dat nog meer mogelijkheden biedt dan Microsoft Dynamics NAV al deed.

Zo terugkijkend op 2018, kijk ik ook met een gerust gevoel vooruit, naar het jaar 2019. Onze eigen X/Suite is zo goed als beschikbaar op Business Central, hetgeen weer nieuwe kansen biedt, ook voor u als bestaande klant. Zowel de agenda’s als ook de sales pipeline zijn goed gevuld voor aankomend jaar.

Namens het hele Xperit team wil ik u hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking in het achterliggende jaar. Ook in 2019 lopen we weer graag het vuur uit onze sloffen voor u.

Voor nu: heel goede kerstdagen en een voorspoedig 2019.